Pomalo muškobanjasta, glasna, brza, plahovita, neki bi rekli i agresivna, žena Ovan u ljubavi je, u dubini duše jedna velika devojčica i prilično naivna. Kod nje je sve na prvu. Ili joj se svidite ili ne. Ili vas prihvati ili ne. Jasno zna šta neće, mada često nije sigurna šta hoće jer uvek postoji nešto lepše, bolje i dalje što može da propusti ako samo zastane na trenutak.

Žena Ovan će do kraja života čekati svog princa na belom konju, pa čak i kad ga nađe, posle nekog vremena će se pitati da li je to ono pravo.

Njoj na licu možete sve da pročitate. Kada je u srećnoj vezi u kojoj joj je ljubav uzvraćena, ona blista. Kosa, ten, osmeh, sve sija, a Ovnica korača kao da je ceo svet njen, ne primećujući nikoga oko sebe.

Svaka njena veza se zasniva na poverenju. Neće vas proveravati, pretresati džepove i čitati poruke jer je njoj to ispod časti. Od vas očekuje to isto. Dajte joj slobodu i nemojte je stalno zapitkivati gde ide i sa kim se viđa. Reći će vam to sama jer sa svojim partnerom voli da podeli sve ono što je usrećuje i rastužuje.

Sa vama će se savetovati oko problema i nedoumica koje je muče, mada je vrlo verovatno da vas neće poslušati jer je ona ta koja donosi odluke za sebe i njena mora da bude poslednja.

Retko pati za bivšim ljubavima duže od nekoliko dana. Kada je gotovo, onda je gotovo. Nijednu ljubav nije predala bez borbe, a nije sramota povući se sa bojišta kada uradiš sve što je u tvojoj moći.

Žena Ovan u ljubavi zahteva jednakost. Ona nikako neće da vam se potčinjava. Nemojte je potcenjivati i stavljati u pozicije i kojima će se osećati bespomoćno i iskorišćeno. Može vam to tolerisati neko vreme zato što vas voli, misli da je prolazno, da ste se zbunili, ali kada uvidi da je to trajno stanje napraviće haos. Pre nego što vas napusti, izvređaće vas najgore, a możda i fizički nasrnuti na vas. Sve je to posledica tolerancije koju one imaju u velikim količinima, pogotovo za voljene osobe. Pustiće vas samo da vidi dokle to može da ide. S obzirom da je žena Ovan pod uticajem vatrenog Marsa, kad tad će da pukne.

Kako da zavedete muškarca Ovna.

Kako da privučete ženu Ovna ?

Ženu Ovna će da privuče snažan muškarac koji je svestan sebe i svojih kvaliteta ali i spreman da popusti kad treba i prepusti joj vođstvo, bez kompleksa i rasprave.

Prilikom udvaranja i kasnije budite uvek direktni i jasno kažite i pokažite da želite da budete s njom. Ona nema vremena za igrice, a i nerviraju je. Neće gubiti vreme sa vama, ma koliko da joj se sviđate ako primeti da ste nesigurni.

Žena Ovan zahteva svakodnevnu pažnju i divljenje, pa komplimenti nikad neće biti suvišni. Samo izbegavajte slatkastu patetiku i ulagivanje jer to prezire.

Nemojte da joj prećutkujete ništa jer će vas ostaviti i zbog najmanje laži, bez obzira koliko puta ste pre toga uradili za nju prelepe stvari.

4 thoughts on “Žena Ovan u ljubavi”
  1. […] ♈ OVAN Da ga napadate i držite mu predavanja ♉ BIK Da nemate strpljenja dok nešto smisli da kaže ili uradi ♊ BLIZANCI Da se pravite da ga ne primećujete i ignorišete pozive, ideje, poruke ♋ RAK Da nemate sluha za njihove probleme i ne pomognete kad traži ♌ LAV Da ih uvedite i omalovažavate, pogotovo u javnosti ♍ DEVICA Da izbegavate istinu i pričate neodredjeno ♎ VAGA Da im se ne divite i ne prestanete da ih volite ♏ ŠKORPIJA Da krijete stvari od njih i radite im iza ledja ♐ STRELAC Da muljate, petljate, pravite se da ste nešto što niste ♑ JARAC Da ne poštujete njihove izbore, rad, žrtvovanje ♒ VODOLIJA Da ih sputavate i proveravate ♓ RIBE Da očekujete da stalno pravi ustupke u vašem odnosu […]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *