piše: astrolog Dana, kontakt +381628693907

Kakva je žena Blizanac ?

Njene misli nikada ne miruju i to joj uopšte ne smeta. Ukoliko je malo bolje proučite, otkrićete da medju nekoliko žena koje čine jednu ženu Blizanca, postoji jedna romantična, ispunjena, strašću i ljubavlju ukoliko uspete da otkrijete tu mešavinu fizičke, psihičke i mentalne osobine.

Uskladiti ih sve i uspeti da uživate u njima kao u ostalim ženama pod ovim znakom može da stvori problem. Mogu slobodno da kažem da jedna žena Blizanac vredi za nekoliko žena. Ali, na žalost, ostaje na vama da sve te žene rasporedite i svrstate. Svaka individua je poseban slučaj za sebe.

Njene godine su jedan od bitnijih kriterija za to jer, dok ne sazri, ljubav za nju predstavlja samo igru. Ona može da bude promenljivog i nepredvidljivog ponašanja. U početku je zanesena vašim osmehom, glasom i hodom da bi se posle izvesnog vremena preokrenula i počela da vas oštro kritikuje.

Tada kritikuje sve na vama, počevši od vaših čarapa pa do vaše frizure. Ona to postiže komentarima koji su ispunjeni oštrim sarkazmom pa će vam biti potrebno dosta vremena da se oporavite. No, nemojte lako da odustajete. Ne zaboravite da dobijate devojku koja vredi za dve, a to i nije tako loše.

Žena Blizanac i nije tako bezdušna. Njihova bogata mašta u stanju je da proizvede puno raznolikih fantazija.

Putem romantike one najbolje i najlepše mogu da ispolje te svoje fantazije. Poznato je da žena Blizanac ima mnogo više u sebi nego ostale žene. Devojci u znaku Blizanca je potrebno vaše saosećanje a ne vaš gnev. Njoj je veoma teško da se posveti samo jednoj osobi.

Sa jedne strane ona može da bude impresionirana čovekovim duhovnim sposobnostima, njegovom inteligencijom. Sa druge strane može da joj smeta njegova antipatija prema umetnosti ili njegov nedostatak interesovanja prema muzici i poeziji.

Kada sebi pronadje čoveka koji joj odgovara u svakom pogledu, njen dualitet iskače na površinu. Na primer dok se šeta u muzeju, njena druga polovina počinje da razmišlja da li je on dovoljno praktičan i sposoban za život. Pružite joj šansu, jer vas ona nikada ne bi opterećivala svojim kompleksnim karakterom, već bi se sama nosila s njim. Ona je stvarno veseo i živahan partner. Većinu vremena (kada je u sjajnom raspoloženju) može da vas zabavlja svojim živahnim ponašanjem, pametnim i duhovitim komentarima.

Isto tako u stanju je da na veoma inteligentan način popriča sa vama na bilo koju temu. Uživa u ljubavi i nije joj teško da osvaja.

Zena blizanac

Kako voli žena Blizanac

Nećete sresti ni jednu drugu ženu koja će vas sa toliko puno pažnje, mašte u ljubavi i šarma voleti kao žena rodjena u ovom znaku. Ona jeste ženstvena i zavodljiva, ali isto tako je dovoljno sposobna da bi mogla sama za sebe da zaradjuje. Žena Blizanac može putem svoje ženstvenosti da osvoji muškarca do te mere da ga drži u svojoj ruci i manipuliše njime na bilo koji način. Može, takodje, da se na neprimetan način preobrazi u neodoljivu i vrednu domaćicu, a zatim u intelektualku koja proučava sve čuvene filozofe i njihova dela. Dobro se snalazi u politici i poeziji. Kod nje se odjednom mogu pojaviti osećanja tuge i nervoze što je može dovesti do neurotičnog stanja čija napetost može pobuditi strah i plač. Kako god uzmete, ona nikada nije ukrućena i monotona.Vaša Merkur devojka čezne da bude verno zaljubljena ali joj to stalno izmiče. Željna je i materinstva ali joj i to izmiče. U svakom muškarcu nalazi različita savršenstva, ali ona uporno pokušava da pronadje jednog čoveka sa svim tim osobinama, koje su potrebne da bi ona bila srećna.

Izvanredan je drug. Žena Blizanac je u stanju da vas u svemu prati, počevši od ronjenja, brze vožnje, vožnje biciklom, badmintona i ostalih aktivnosti. Veoma je zainteresovana i za sve sportove u prirodi i uspešno se njima bavi. I pored svih tih aktivnosti, uspeva da održi onaj svoj nežni i sveži izgled, poput prolećnog cveta. Njen bistar um može najbolje da se zapazi kada je obuzme radoznalost o novom i nepoznatom.

Njena merkurovska pamet će joj omogućiti da opazi sve postojeće komplikacije vaših kreativnih ideja i uz put će dodati još nekoliko svojih šema. Sve dok od nje ne zahtevate doslednost, biće očaravajuća.

Imajte u vidu da devojke u ovom znaku mogu iskreno da veruju da su zaljubljene uprkos tome što gledaju druge muškarce.

Zena Blizanac

Ukoliko niste konstantno u njenoj blizini, može brzo da vas zaboravi. U njenoj prirodi je da prihvata promene pa čak i da ih sama traži. Ukoliko sama ne nauči da kontroliše svoje prohteve sa stalnim aktivnostima i ukoliko nije strpljiva i stabilna, žena Blizanac može da prouzrokuje mnoštvo problema u vašem, a i sopstvenom životu.

Na sreću, one se same menjaju i na vreme prilagodjavaju muškarcima koji su u njih zaljubljeni. Vaša devojka u znaku Blizanca nikada neće pristati da putuje vozom ako može avionom. Nikada neće ćutati ako može da priča. Nikada vam neće okrenuti ledja ako može da potrči.

Njena je duša u svakom trenutku prepuna misli, a srce prepuno nada.

Bio bi joj potreban kompjuter da sve te misli svrsta. Ili će joj  biti potrebno da neko zajedno s njom podeli te njene misli i nade. Ako ste baš vi taj čovek, znajte da vam ona neće prva prići. Neki njen duboki i neobjašnjiv strah je sprečava da to učini.

Ako joj vi ne pridjete prvi, neće ni ona vama.

Zato kad je jednom stignete, ne ispuštajte je. Iako je Merkurovi severni vetrovi nose sobom, ona potajno želi da se odmori i zadrži na jednom mestu duže vremena. Morate požuriti i stići je. Potrebni ste joj.

Kakav je muškarac Blizanac, pročitajte OVDE

2 thoughts on “Žena Blizanac”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *