Žena Bik u horoskopu, kao da postoji samo da bi usrećila druge. Saosećajna, postojana, uvek je tu kao podrška ali iz prikrajka. Odana, stabilna i tvrdoglava kada treba da se izbori za sebe i svoje.

Teško ulazi u emotivne odnose, ali ih teško i raskida, pošto retko greši u tome kome treba da pokloni svoje poverenje. Bez zadrške je spremna da se bori za svoj posao, ljubav, porodicu, imovinu. Ne dirajte je i ona neće dirati vas, a stanete li joj na put i dirnete ono što je njeno, napraviće vam pakao od života. Potrebno vam je puno da iznervirate ženu Bika, a preporuka je da to ne radite jer tu količinu besa ćete teško podneti i nikad nećete zaboraviti. Provokacije, zadirkivanja, omalovažavanja njenog truda, komentarisanje dece ili muža su vam ulaznica za pakao. Ove teme izbegavajte i ne brinite.

Iako žene Bikove mnogi doživljavaju kao nezainteresovane i pomalo spore i trome, to nikako nije slučaj. U stanju su da izdrže i najstresnije situacije, bez da trepnu. One sebi neće dozvoliti da gube nerve na gluposti, a i kad se nerviraju i gube tlo pod nogama, to vi nećete videti. Samokontrola im je jako bitna i smatraju je i odrazom lepog vaspitanja.

Ako želite da osvojite ženu Bika u horoskopu, treba da budete strpljivi i odlučni jer neće odmah odgovoriti na vaša udvaranja. Svideće joj se da vidi da poštujete tradiciju,  porodicu i želite da imate puno dece.  Budite romantični. Udvarajte joj se kao u ljubavnim romanima, slušajte je pažljivo kada priča o sebi, šta voli i šta želi. Učinite da se sa vama oseća sigurno i otvoriće vam vrata svoga srca.

Žena Bik u horoskopu ne voli da menja partnere, najsrećnija bi bila kada bi upoznala jednog pravog, za ceo život. Iako voli da sama upravlja svojim životom, zbog toga što sebi najviše veruje, neće joj biti problem da se osloni na svog čoveka kada se uveri da je sposoban da se brine o porodici. Obično nema veliki krug prijatelja, a u njemu su najčešće bliski članovi porodice, a najbolji prijatelj joj je neretko rođena sestra ili brat. Od njih očekuju podršku i pomoć i vrlo će se razočarati ako je ne dobije.

Materijalna sigurnost joj je jedna od najvažnijih stvari u životu, a često i presudna prilikom biranja osobe za ceo život. Retko kada će izabrati partnera koji nema stabilan posao, a još ređe stupiti u bračnu zajednicu ako nemaju gde da žive i sigurne izvore prihoda. Žene Bikovi nisu materijalisti, samo im je potrebna baza na kojoj će izgrađivati svoje carstvo.

U poslu je sistematična i ne voli da radi više stvari u isto vreme. Završiće sve uvek i u roku, ali jedno po jedno. Ne voli kad joj se nameće ritam i kad se ubrzava. Nista ne počinje da radi pre nego što napravi plan, voli da zapisuje beleške i pravi rasporede.

Žena Bik više voli da deluje iz senke, pa njen trud i zalaganje može da ostane neprimećen. Ne voli da se ističe i izbegava liderske pozicije, mada može da bude veoma dobar vođa.

Kako osvojiti muškarca Bika, pročitajte ovde.

One thought on “Upoznajte ženu Bika”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *