Tranzitni Mesec u Biku danas nam donosi malo opušteniji dan. Slobodno se prepustite čulnim zadovoljstvima i nežnostima.
Onih dana kada Mesec prolazi kroz znak Bika, svima nam je najvažnije da zadovoljimo svoje potrebe i čulna zadovoljstva. Prepuštanje zadovoljstvima ova dva dana u mesecu neće nas mnogo poremetiti, ali će nas uveseliti i podići serotonin, dajući nam snagu da prebrodimo naredne dane.

Tranzitni Mesec u Biku nije zahtevan. Dovoljno je da se počastite lepim parčetom torte, dobijete platu, častite sebe ručkom u finom restoranu, skuvate ukusan obrok za porodicu i sve će biti u redu.

Slobodno se prepustite lenčarenju, što vam neće biti teško, pogotovo da se ovaj period poklopi s vikendom.

Ušuškajte se na fotelji, gledajte filmove, najčešće vas privući porodični i ljubavni, zaplačite na happy end, što da ne. Emocije su danas potrebne i dozvoljene.

Neće vam biti žao da potrošite novac, pa ćete sebe počastiti nečim što već duže vreme želite.

Uživajte u sitnim zadovoljstvima bez osećaja krivice.

Dani Meseca u Biku su pogodni za negovanje cveća i bašte. Zasadite novu biljku, presadite cveće, očistite baštu ili saksije od otpada, zamenite zemlju. Ako vas to baš i ne zanima, prošetajte bar po parku i prirodi sa dragim osobama, a posle toga svratite na kafu i kolač.  Promenite frizuru, dani su dobri za negu lica i tela, idite na masažu ili napravite sebi kod kuće ugodjaj.

Spremanje kuće, započinjanje novih poslova, putovanja ostavite za koji dan posle. Imate planove, ali ne i volju da ih realizujete. Ako ste primorani na delovanje, to će biti s teškom mukom.

Muškarac Bik i kako ga osvojiti KLIK !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *