Osobe koje u svojoj natalnoj karti imaju Sunce konjunkcija Mesec u prvoj kući su veoma privlačne i šarmantne. Ne mogu da budu neprimetne. Često su veoma vešte, vole da se ističu, pa tako i same biraju profesije koje će ih dovesti u prvi plan i javnost. S obzirom na to da su samovoljni, ne vole da menjaju mišljenje, za sebe misle da sve znaju najbolje, u životu ih očekuju velike borbe ali i veliki uspesi.

Osobe sa Suncem konjunkcija Mesec u svojoj natalnoj karti su rodjene u dane mladog Meseca jer se on uvek nalazi u istom znaku u kojem se nalazi Sunce.

Kod osoba koje imaju Sunce konjunkcija Mesec u prvoj kući emocije prevladavaju racio. Retko kada će donositi odluke posle razmišljanja. Oni deluju i odlučuju srcem, pa im se dešava da kasnije pate ali se retko kaju. Vrlo im je bitna porodica i poreklo. Uvek će sa ponosom da pričaju o svojim precima, da ističu njihova dela i život, a imaju se i čime ponositi. Ove osobe su one koje svoje snove znaju još u ranom detinjstu i čitav život ih slede i ispunjavaju.
Vlasnici Sunce konjunkcija Mesec u prvoj kući su intuitivni, mogu da odlično osete druge ljude i dogadjaje. Dobri su psiholozi i pročitaće vas za 5 minuta.
Nestrpljivi su i ne vole da čekaju. Nemaju strpljenja da saslušaju do kraja šta im se govori, prerano donose zaključke, izleću sa komentarima. Ne vole da pričaju o sebi, u stvari vole, ali ono što je bitno će sakriti. Pomalo su manipulativni i to im odlično ide. Ove osobe su nezavisne i teško će im biti da se ukalupei prilagode drugima, ali nije im problem da budu same jer su sebi na prvom mestu. Njihova slika u javnosti zbog toga je uvek drugačija od onoga kakvi su u stvari. Za prijatelje i partnere vole da imaju starije osobe.
Osobe sa Suncem konjunkcija Mesec su ponekad i u raskoraku, pogotovo ako se to dešava u znaku u kojem jedna od ove dve planete ima egzaltaciju, pad, izgon ili je u sedištu, što se ne poklapa za obe planete, neke ojačavaju Sunce, druge Mesec. Preovladjuje ona koja je jača, tj. ima dostojanstvo.
Vole profesije u kojima mogu da se istaknu, pa često biraju javni posao, politiku, završavaju visoke škole i u okviru svoje profesije postižu značajne rezultate. U svom životu imaju i pomoć od visokih državnih služnenika. Sunce konjunkcija Mesec ovim osobama daje ogromnu kreativnost i energiju.
Budite pažljivi u ophodjenju sa njima i svakodnevnoj komunikaciji jer sve što im kažete shvataju lično i odmah imaju potrebu da se brane ili napadaju, u zavisnosti od znaka u kojem se nalazi ova konjunkcija.

2 thoughts on “Sunce konjunkcija Mesec u prvoj kući”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *