Retrogradna Venera u 2020. godini donosi nam preokrete. Ovo je najvažniji period u godini za odnose medju ljudima.

Venera je planeta ljubavi, novca, lepote, partnerstva, vrednosti ali i zdravlja. Njen uticaj će posebno osetiti Bikovi i Vage jer je Venera vladar ova dva znaka.
Retrogradna Venera je u Blizancima, pa će imati efekte i na ovaj znak. Ostali promenjivi znaci Devica, Strelac i Ribe takodje neće biti poštedjeni njenog uticaja i mogu osetiti njeno delovanje više nego drugi znakovi.

Pripadnici svih znakova će imati veliku potrebu za druženjem, kretanjem i okupljanjem. Ako im to bude ograničeno, osećaće veliku nervozu, a može doći i do pobune.
Retrogradna Venera u Blizancima će nam doneti malo komplikovaniju komunikaciju koja može da se i zaoštri. Treba biti posebno pažljiv u ovom periodu kada se nešto izgovara, ne samo jer ćemo povrediti drugu osobu, već zbog toga što će nas pojesti krivica. Potrudite se da poradite na svom samopouzdanju i da ne izbegavate sukobe ako ste sigurni da ste u pravu. Budite sigurni u sebe.
Umesto da se bavite raspravama, usmerite energiju Venere na ljubav. Pozovite svoje drage, pa i one manje drage, kažite im nešto lepo, pošaljite lepu poruku,podelite je na društvenim mrežama. Uzmite od nje ono najlepše što daje.
Sve informacije koje primate, ali i one koje dajete, proverite više puta da ne biste upali u probleme zbog širenja neistina.

Prisetite se svega onoga što vam se desilo početkom aprila kada je Venera počela da deluje u znaku Blizanaca jer će početkom avgusta, ona ponovo uticati na ovo područje. Ako ste se oko toga mučili ovih par meseci, sve će biti razrešeno. Od vas zavisi na koji način.

Retrogradna venera

Retrogradna Venera donosi i raskide odnosa, najviše zbog loše komunikacije, laži, prikrivanja i ostalih petljanja. Neretko donosi i to da vam se u vezu umeša treća osoba, pa ako imate osećaj da se nešto dešava, proverite.
Ako ste vi taj ko sedi na dve stolice, onda pazite da se sami ne izreknete pred partnerom, da vam ne vidi poruke u telefonu ili javi na poziv ili čuje razgovor koji nije baš morao da čuje.
Dešava se da se raskinuti odnosi u toku ovog period obnove kada prodje, ali ako ne poradite na njima, opet ćete doći u istu situaciju.
Retrogradna Venera u Blizancima donosi mogućnosti za sticanje novih znanja i veština koje smo nekad želeli da naučimo ali nije bilo prilike. Iskoristite ovaj period da upišete kurs jezika koji ste odavno želeli, obnovite studije ako ste se zaglavili, unapredite vašu karijeru dodatnim znanjima.
U poslu će vam doneti nove-stare prilike. Ako imate poslove koje ste započeli, pa ostavili, sad je vreme da ih ponovo pokrenete. Fokusirajte se na jednu stvar jer će vam na pamet padati mnoge propuštene prilike. Jedna od njih je prava, ostale zanemarite.
Na šta svaki horoskopski znak treba da obrati pažnju u toku perioda retrogradne Venere pročitajte u produžetku.

OVAN
Retrogradna Venera će vas naterati da preispitate svoje prioritete u vezi sa intimnim vezama. Trebalo bi da svom partneru kažete šta tačno očekujete od njega i ne prećutkujete stvari koje vam smetaju. To je osnova svake zdrave veze.

BIK
Osetićete velike promene u svakodnevnom životu, posebno na poslu. Očekuju vas nova partnerstva i saradnici. Ako sami vodite svoj posao, dobićete ponudu da se sa nekim ujedinite.

BLIZANCI
Vreme je da se opustite i dozvolite sebi malo lufta i slobode. Nije sve u poslu, to ste već uvideli jer vam je zdravlje malo lošije zbog svakodnevnog stresa. Upravljajte svojim vremenom sami, ne dozvolite to drugima da rade.

RAK
U ovom periodu ćete biti veoma emotivni i sve ćete shvatati lično. Umesto da se raspravljate, iskoristite to i budite kreativni. Povratak osobe koja vas je povredila i ostavila bez reči i sada želi da vam se izvini.

LAV
Kažite sve što imate, bez zadrške. Umorni ste od toga da sve vi rešavate sami. Zatražite pomoć drugih ljudi, nećete im pasti u očima zbog toga. Trenuci slabosti su dozvoljeni svima.

DEVICA
Očekuje vas dosta promena i u kući i na poslu. Krećete u reorganizaciju i renoviranje. Vrlo ste krativni i sve što budete započeli sada, moći ćete da finansijski naplatite kada prodje Retrogradna Venera.

VAGA
Retrogradna Venera donosi u vaš život sumnje. Niste sigurni u sebe, preispitujete se, razmišljate o tome šta hitno treba da menjate. Promena vas neće učiniti boljom osobom. Bolje da promenite okruženje.

ŠKORPIJA
U toku ovog perioda će vam se složiti sve kockice o tome ko ste i šta želite. Prijaće vam malo fizičkog distanciranja od drugih ljudi. Trudićete se da komunicirate preko telefona i računara.

STRELAC
Dobićete priliku da unapredite svoje pozicije na poslu i u porodici. Svi vas gledaju kao jedinu osobu koja može da reši sve zavrzlame. Uživate u vodjstvu. Ne dozvolite da drugi utiču na vaše odluke.

JARAC
Konačno su na red došli poslovi koje već dugo zanemarujete i izbagavate. Razmislite još jednom pre nego što zaista i odustanete od njih jer tu leže odgovori za ono čime ćete se baviti na duži period.

VODOLIJA
Razmišljate da li da nastavite vezu u kojoj se trenutno nalazite. Osećate da vas guši i treba vam prostora. Moguće da ćete u ovom periodu napraviti pauzu u vezi, da biste kada prodje odlučili šta želite.

RIBE
Ova Venera je za vas vrlo izazovna. Imaćete dosta iskušenja, zanimljivi ste suprotnom polu, a i oni vama. Uzivajte u flertovanju, ali dobro razmislite pre nego što odlučite da se upustite u vezu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *