Pun Mesec u Vagi je danas obasjao nebo. Vladar Vage je Venera, simboliše lepotu i ljubav prema sebi i drugima, kao i mnoge druge stvari kojima se ovog puta neću baviti.
Savršen dan za ljubav. Da započete novu vezu, pomirite se sa bivšom, ako je zaslužila, sredite svoje utiske o celokupnom odnosu ali i da volite i razmazite sebe.
Izvedite sebe na kafu i kolač, posle toga idite u spa centar, malo masaže bi vam dobro došlo. Posle toga frizer i nokti, ma šta god zamislite i što vam prija.
Ako niste u finansijskoj situaciji, napravite spa u kući. Kada i mirišljave soli, kap etericnog ulja pomorandze i opa-la, eto vas u bajci. A mozete i napraviti svoje kućno parno kupatilo, samo se istuširajte vrućom vodom i ne otvarajte vrata i prozor kupatila. Pustite vodu da teče dok se sve ne zamagli i ne osetite kako vam se otvaraju pore. Dobro se istrljajte morskom solju, namažite neko fino aromatično ulje i uz šolju toplog čaja i dobru knjigu, ušuškajte se u krevet.
Dan je dobar i za sredjivanje doma, mada ja prednost dajem sebi. Upalite mirišljave štapiće da osvežite prostor.

👉 Pun Mesec u Vagi je pogodan za ljubavne rituale.
Ako ste sami i čeznete za drugom polovinom, napišite pismo toj budućoj idealnoj polovini u kojem ćete navesti sve lepe dogadjaje i njene osobine i zahvalite joj se za sve lepe trenutke koje ste proveli zajedno. Opišite sve ono što iskreno želite, sa što više detalja.
Stavite pismo u koverat, zatvorite ga i sklonite na tajno mesto i čekajte da Univerzum uradi svoje.
Lep i miran dan vam želim 😘

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *