Venera, planeta ljubavi trenutno je retrogradna u Blizancima i vašem polju ljubavi. Ovo je sjajno za povezivanje s nekim iz vaše prošlosti, ali nije idealno ako ne znate sta osećate i niste sigurni šta želite. Ako niste sigurni u to što želite, uživajte, ali nemojte sebi prebacivati i osećati se loše ako ne možete da se odlučite.
Imajte na umu da bi i drugi ljudi mogli da doživljavaju slične emocije, zato je najbolje da ne žurite sa nekim velikim obećanjima i vezivanjima.
Ribe se nalaze u vašem polju novca i dobar je mesec da se bavite svojim finansijama. Mars vlada željom i ambicijom i trenutno je u Ribama, pa imate mnogo želja, ideja i planova.
Ovih mesec dana se morate fokusirati na finansije, bilo da se radi o tome da zaradite više ili da stvari finansijski dovedete u red.
Pazite na ljude koji vam pokušavaju prodati proizvode koji zvuče previše dobro da bi bili istiniti. Zato vodite računa da ne biste bili prevareni.

Podznak Vodolija jun 2020 – uticaj pomračenja Meseca

Sunce je u Blizancima do 20.06.2020. godine u polju vašeg horoskopa koji se tiče igre, zabave u kojoj možete uživati u životu.
Ovo je socijalni sektor vašeg horoskopa, povezan sa prijateljima i grupnim aktivnostima, društvom i politikom, takođe decom, trudnoćom i ljubavima. Ovaj novi ciklus pomračenja trajaće do decembra 2021. godine.
Prvo pomračenje je 05.06.2020. godine. Ovo bi se moglo poklopati sa nekim društvenim događajem, velikom proslavom. Pomračenja imaju temu donošenja onog što je skriveno na svetlost.
Mogli biste imati veliki sukob sa nekim bliskim zbog novca. Ili ste ogorčeni i razočarani zbog onoga što se dešava u društvu, što vas pogadja na privatnom planu ali i na kolektivnom.

Podznak vodolija jun

Podznak Vodolija jun 2020 – uticaj retrogradnog Merkura

Planeta Merkur je u polju vašeg horoskopa tokom juna u znaku Raka koji obuhvata vaš rad i zdravlje. Ovo ukazuje na to da ćete sigurno pregovarati o stvarima vezanim za posao kao na primer konkurisati za posao ili rešavati pitanja svakodnevice i uredjenja životnog ritma. Učinite ono što možete pre 18.06.2020. godine, a zatim odložite bilo kakve veće odluke o poslu ili zdravlju do sredine jula.
Dok je Merkur retrogradan, mudro je da pratite stvari i dvostruko proverite važne prepiske, sastanke, poruke. Ovo je uvek vreme odlaganja ili frustracije, kada se možete osećati kao da idete unazad, a ne napred.
Mogli biste se vratiti na stari posao i odličan je mesec da preradite i revidirate svoje planove. Budite pažljivi prema sebi i učinite sve što možete kako biste snizili nivo stresa.

Podznak Vodolija jun 2020 – uticaj pomračenja Sunca

Pomračenja Sunca u Raku je 21.06.2020. godine. Zapamtite šta se dešava tog datuma i par dana pre i posle i ispratite da li vam se pojavljuju nove mogućnosti.
Ako je to slučaj, vredi ih pratiti. Mada, setite se saveta vezanih za retrogradni Merkur i ne potpisujte i ne zaključujte ugovore dok Merkur ne krene direktno sredinom jula. Umesto toga, igrajte stratešku igru i pokušajte raditi stvari koje će vam najviše odgovarati.
Karmički osećaj prema događajima krajem meseca dolazi kao novo poglavlje ili talas. Vaš tradicionalni vladar Saturn završava put kroz Vodoliju i vraća se u Jarca 01.07.2020. godine.
Ovo bi moglo značiti da se krajem juna i početkom jula ponovo isključite i napunite baterije. Sve u šta ste sada uključeni je početak nove životne faze koja počinje u decembru 2020. godine.

piše: astrolog Dana, kontakt +381628693907

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *