Vaša vladajuća planeta Venera je krenula direktno u znaku Blizanca 25. juna nakon šest nedelja retrogradnog kretanja.
Venera u Blizancima odlična je za učenje, unapredjenje vašeg znanja i posvećenost studijama ili novim idejama koje vam šire horizonte.
Ovog meseca Venera pravi jedan egzaktni planetarni aspekt sa Neptunom 27. jula. Venera i Neptun su u malom “ratu” od početka maja. Ako ste izgubljeni ili razočarani svojom trenutnom situacijom, možda ćete razmotriti šta dalje. Promena okolnosti možda je bila okidač koji vam je omogućio da preispitate svoj životni stil, posao ili dnevnu rutinu.

Podznak Vaga – stvaranje budućnosti

Ovaj mesec je važan za vas jer se odvijaju neki ključni planetarni događaji. Prvo, pomračenje Meseca 5.07.2020. godine koje se desilo na preseku preko ose Rak / Jarac i temelja vašeg horoskopa. Ovo je poslednje pomračenje u ciklusu pomračenja koje je počelo u julu 2018. godine. Možda ste doživeli značajne promene u pogledu vašeg doma i porodice, karijere. Ovo pomračenje je vrhunac vaših planova koji će se i ostvariti, vreme je da se prepustite sudbini i krenete dalje.
Ako treba da donesete odluku o vašoj karijeri, sve to uradite posle 12.07.2020. godine. Ovo je datum kada je Merkur krenuo direktno u znaku Raka i vašem polju karijere i zvanja. Vesti ili informacije mogu se pojaviti na ovaj datum ili oko njega što vam pomaže da odlučite šta dalje.
Takodje, postoji šansa da pokušajte ponovo tamo gde stvari nisu uspele iz prvog puta. Pretresite svoje kontakte i veze, što je idealan način upotrebe retrogradnu fazu Merkura kroz vaš sektor karijere.
Ovog meseca Mlad mesec pada u znak Raka 20.07.2020. godine, a to je drugi od dva meseca u ovom delu vašeg horoskopa. Ovo označava mogućnost pojave dve poslovne ponude.
Tradicionalno, mlad Mesec je simbol novih početaka. Medutim, na dan mladog Meseca Suncu se suprotstavlja Saturn i ovo je vreme za određene završetke. Šta morate da pustite pre nego što nastavite dalje? Ili šta se bliži kraju terajući vas da se spremite za početak iznova na novom putu?

Podznak Vaga – Saturn i dužnost

Saturn se vraća u znak Jaraca i vaš dom i porodični sektor 02.07.2020. godine gde ostaje do decembra 2020. godine. Dakle, vraćate se situaciji koja je bila ključna u martu ove godine. Na primer, možda finalizirate stvari koje se odnose na dogadaje u martu.
Saturn je planeta dužnosti i odgovornosti, tako da ćete možda morati da razmotrite svoju ulogu kao roditelja i kako to utiče na vaš budući put. Ili ste možda u tom periodu brinuli o roditelju ili ste žalili zbog nedavnog gubitka. Ovo bi moglo označiti i tešku odluku koju morate da donesete u vezi vašeg doma ili životne situacije. Sačekajte drugu polovinu jula pre donošenja presudnih odluka.
Planeta akcije Mars prolazi kroz znak Ovna i vaš sektor odnosa ovog meseca. Ljubavna veza mogla bi postati burnija i strastvenija nego inače ili će vaš partner postati energičniji i željan akcije.
Imajte na umu da Mars znači i bes i strast, a 27.07.2020. godine je kritčan datum. Problemi oko kuće ili posla mogli bi biti razlog za ishitreno reagovanje.
Nakon 22.07.2020. godine prijatelji vam ulepšavaju život kada Sunce pređe u znak Lava. Ovo donosi preko potrebnu zabavu i smeh i savršen je protivotrov ozbiljnoj i težoj strani života.

piše: astrolog Dana, kontakt +381628693907

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *