Vaš vladar, Venera, ostaje retrogradna tokom većeg dela juna, sve do 25.06.2020. godine, To često znači da se suočavate sa kašnjenjem ili ćete se osećati frustrirano ili potcenjeno.
Zamislite ovaj period kao vreme u kome samo plovite kroz život, bez donošenja važne odluke. Možda ćete morati da se vratite unazad, pre nego što krenete napred Ili možda čekate da drugi ljudi donesu važne odluke.
Venera je u Blizancima, vazdušnom znaku, pa je ovo pravo vreme za učenje i akademske aktivnosti. Retrogradne planete skreću vašu pažnju prema vašoj skrivenoj, unutrašnjoj strani. Blizanci otvaraju polje vašeg horoskopa u kojem se bavite filozofijom, obrazovanjem, duhovnošću, religijom i zakonom. Prikupljajte informacije ili radite istraživanje koje će vam pomoći tokom narednih nekoliko nedelja i meseci.
Blizanci su takođe vaš sektor putovanja i s obzirom da zemlje počinju da otvaraju svoje granice, mogli biste poželeti putovanje u inostranstvo. U idealnom slučaju, pričekajte do 25.06.2020. godine, pre nego što donesete neke veće odluke oko ovih ključnih područja.
Konjunkcija Jupiter / Pluton 30.06.2020. godine je značajna za vas jer pada u bazu vašeg horoskopa. Ovaj snažni dvojac okuplja se u Jarcu i vašem domu i porodici.
Možda ste spremni da napravite značajan potez u vezi sa vašim domom ili porodicom, na ovaj datum ili oko njega. Takođe, ovo se poklapa sa prelaskom Marsa u Ovan u vašu kuću odnosa 28.06.2020. godine i to bi moglo biti povezano i sa ljubavlju i partnerstvom. Dobar je kraj juna meseca za razrešavanje svih vaših dilema.

Podznak Vaga jun 2020 – uticaj pomračenja Meseca

Putovanja i učenje biće vam važni sada i tokom narednih osamnaest meseci. Ova područja su zrela za promenu jer novi set pomračenja ističe osu Blizanci / Strelac.
Prvo pomračenje pada na dan 05.06.2020. godine. Na ovaj datum ili oko njega mogli biste dobiti važne vesti o započinjanju kursa, usavršavanja ili putovanju. Ipak, simbolika pomračenja nagoveštava da nešto treba završiti ili se nečega odreći pre nego što budete mogli da započnete novo poglavlje.
Pored toga, Mars je aktivan tokom ovog pomračenja u Ribama i vašem radnom i zdravstvenom polju. Možda će vam biti teško žonglirati po različitim oblastima života tokom ovog perioda, posebno ako čekate vesti u vezi sa poslom .
Ovo je nestalna, promenljiva planetarna energija, zato pokušajte da se ne nervirate ili frustrirate ako stvari ne funkcionišu onako kako vi želite. Možete se osećati tužno zbog nekoga bliskog. Vest o gubitku posla ili problemi oko zdravlja mogu biti povod.
Neptun je aktivan i tokom pomračnja Meseca i sredinom meseca, posebno 13.06.2020. godine. Stvari možda nisu onakve kakve izgledaju. Pokušajte da otkrijete suštinu stvari ako primite vesti koje mogu biti frustrirajuće.

Podznak vaga jun

Podznak Vaga jun 2020 – uticaj retrogradnog Merkura

Postoji još jedan važan faktor, koji ovoj slici daje dodatnu dimenziju. To je činjenica da se planeta komunikacije Merkur u Raku okreće retrogradno 18.06.2020. godine i ostaje u tom hodu sve do 12.07.2020. godine.
Čak i ako se pojave nove mogućnosti, nije sjajan trenutak za donošenje velike odluke. Ako možete, sačekajte sredinu jula pre prihvatanja ponude ili finalizacije posla ili karijere.
Retrogradni Merkur dobar je za ponovno ispitivanje svih vaših poslovnih poduhvata, ponovno povezivanje ili preispitivanje kontakata u vašem poslu.
Budite otvoren za komunikaciju, budite strpljivi i pronađite prave ljude. Prijatelji i veze mogu igrati važnu ulogu u vašem uspehu i želji da krenete napred.

Podznak Vaga jun 2020 – uticaj pomračenja Sunca

Aktivnost u 10. polju vašeg horoskopa postaju bitne kako mesec napreduje. To je zato što se Sunce 20.06.2020. godine pridružuje Merkuru u Raku. Rak vlada vašom karijerom i zvanjem, vašim budućim putem i kuda idete u životu. Reč je o vašem statusu i ugledu.
Uzbuđenje se povećava 21.06.2020. godine, kada se u Raku dogadja pomračenje. Ovo je odličan trenutak za gledanje unapred i razmišljanje šta dalje. Možda ste na raskršću u karijeri ili ste spremni da krenete u novo i značajno poglavlje u svom životu.
Pomračenja Sunca su obično su puna tenzije i mogu se poklopiti sa dramatičnim događajima. Kolo sreće se okreće i pružaju se nove mogućnosti ili se otvara novi put.

piše: astrolog Dana, kontakt +381628693907

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *