Kako utiče Venera u Blizancima na podznak u Biku ovoga meseca

Vaša vladajuća planeta Venera kreće se diretno tokom jula. Venera je bila retrogradna od 13. maja do 25. juna 2020. godine.
Dok se Venera kreće kroz deo vašeg horoskopa koji se tiče finansija, pravo je vreme da razmislite o svojim vrednostima i o onome šta i koliko imate i želite. Možda već osećate da je došlo do promene u načinu na koji zaradujete ili trošite novac, a vaše finansijske vrednosti mogu proći kroz određenu prelaznu fazu.
Venera pravi samo jedan planetarni aspekt ovog meseca 27. jula. Venera i Neptun se prepliću od maja meseca. Zajedno predstavljaju umetnost i lepotu, snove i maštu. Oni mogu biti izuzetno kreativni ili inspirativni kada rade ruku pod ruku. Ovde se takode radi o poverenju i verovanju da će se snovi pretvoriti u stvarnost.
Kao znak koji ceni sigurnost, finansijsku i emocionalnu, prelazite u novu fazu. Možda ćete postati manje zainteresovani za zamke materijalnog sveta i više zainteresovani za slobodu ili praćenje duhovnog puta.

Kako utiče Mars u Ovnu na podzak u Biku ovoga meseca

Marsov prelaz u znak Ovna skreće vam pažnju prema unutrašnjem životu. Planeta akcije i brzine biće u najskrovitijem delu vašeg horoskopa celu drugu polovinu godine. Mogli biste biti više okrenuti svom sopstvenom biću, duhovnosti, povlačenju u samoću ili ćete želeti da odvojite vreme za promišljanje kako biste odlučili šta dalje.
Verujte svojim instinktima i nemojte tokom ovog vremena potiskivati svoju prirodnu intuiciju. Obratite pažnju ko u vama izaziva bes i pokušajte da ga ne zadržavate u sebi. Vodite računa o svom psihičkom zdravlju, a ako treba ispustite paru kao pretis lonac ako primetite da se osećate napeto.
Ovo bi mogao biti mesec pun prepirki, a kljucni datumi su 8. i 27. jul. Tada se Mars spaja sa Merkurom, planetom komunikacije, koja može označiti razlike u mišljenju.
Kada Merkur krene direktno 12. jula, informacije koje su vam potrebne će se pojaviti ili ćete dobiti vesti koje ste čekali. Do 12.jula stvari ostaju skrivene od vas. Možda ćete čekati na rezultate ispita ili želite čuti više o kursu ili studijskom programu koji pohadjate ili planirate da upišete.
Pomracenje Meseca 05.jula je poslednje pomračenje u ciklusu koje je počelo u julu 2018. godine. Šta ste naučili ili otkrili u poslednje dve godine? Kako ste razvili sami sebe na neki značajan nacin ? Ovde se radi o učenju i znanju, široj slici, ulozi koju igrate u svetu. Vaša verovanja su sada snažna i ovo je vreme kada vam treba nešto veće i snažnije u šta biste verovali.

Kako utiče mlad Mesec na podznak u Biku

Mesec osvetljava polje vašeg horoskopa vezano za učenje i komunikaciju i biće u znaku Raka 20 jula tekuće godine.
Tradicionalno, mlad Mesec označava nove početke. Ipak, sa Suncem nasuprot Saturnu, možda će se nešto morati završiti pre nego što krenete napred.
Protiv koga ili čega se borite ovog meseca ? Gde treba da progovorite da se čuje i vaš glas. Ponekad, kada ne možete da imate ono što želite, tvrdoglava i odlučna strana prirode vašeg Bika kreće u akciju.
Konačno, Sunce prelazi u znak Lava 22.07.2020. godine osvetljavajući kuću i porodični sektor vašeg horoskopa. Ovo je pravo vreme da se okrenete voljenim osobama i organizujete nekoliko druženja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *