Vaš znak, Strelac, predstavlja istinu i pravdu. S ključnim planetama retrogradnim ovog meseca, plus Neptunom na delu, postoji tema neistine, skrivenih poslova i obmana.
Mars i Neptun su u dobrom odnosu 13.06.2020. godine. Ovajdan može biti romantičan i pun žudnje, dan koji vas vraća u prošlost na sentimentalan način. Ipak, tenzije bi mogle da se rasplamsaju, posebno ako se pojave tajne ili se drugi ljudi ponašaju manipulativno. Mars je u Ribama, u polju vašeg doma i porodičnih odnosa, tako da to predstavlja i naznaku ličnih problema. Pazite da ne budete uvučeni u lične sukobe. Želećete da se povučete u sebe.
Konjunkcija Jupiter / Pluton 30.06.2020. godine je za vas važna jer uključuje vašu vladajuću planetu Jupiter. Ovo se dešava u polju vaših finansija i zarade.
Možda ćete naći skriveno bogatstvo ili otkriti neki novi izvori zarade. Ne otkrivajte nikome da započinjete nove stvari. Carstvo Plutona je i podzemlje i treba da koristite strateški pristup novcu i ne otkrivate sve vaše karte. Ne odustajte od onoga što vam pripada.
Jun je važan mesec za preispitivanje i reviziju vaših planova za budućnost. Pričekajte dok imate sve podatke na dohvat ruke pre nego što zamisli počnete da sprovodite u delo. Za sada istražujte i prikupljajte činjenice.
Životne nepravde ne mogu se uvek zaustaviti, ali možete izabrati svoju ulogu u događajima. Iskrenost i pravda su za Strelca važne vrline na kojima zasniva svoj život.

Podznak Strelac jun 2020 – uticaj pomračenja Meseca

Za neke od vas odnosi bi se mogli kretati kroz zapetljanu fazu. Mogli biste biti nesigurni u svoja osećanja ili se možda neko iz blizine oseća zbunjeno jer šaljete pomešane signale.
Sačekajte dok se Venera ne okrene direktno 25.06.2020. godine pre nego što se odlučite za ljubav. Ovo bi mogao biti ključni datum kada ćete čuti glas od nekoga bliskog, nekog posebnog.
Pomračenje se dogadja 05.06.2020. godine. Ovo je važno pomračenje za vas jer pada u vaš znak Strelca. Ovo je prvo pomračenje u novom ciklusu preko ose Blizanci / Strelac koje traje do decembra 2021. godine.
Možda ćete sada zaokruziti priču koja je pocela 26. novembra 2019. Ovaj novi ciklus pomračenja fokusiran je na vas i vaš identitet, vaše veze “1 na 1”, lične i profesionalne. Ovde možete očekivati promene i to na bolje. Događaji bi mogli dostići vrhunac tokom pomračenja, koje već pojačava emocije jer je pun Mesec.

Podznak strelac jun

Podznak Strelac jun 2020 – uticaj pomračenja Sunca

Pomračenja Sunca se ponekad poklapaju sa dramatičnim događajima i mogu ukazivati na značajnu prekretnicu.
U svakom slučaju, ovo je snažna planetarna energija koja sugeriše da vas čekaju promene na planu finansija. Pazite na nove mogućnosti koje se javljaju na ili oko datuma pomračenja.

Podznak Strelac jun 2020 – uticaj retrogradnog Merkura

Pre nego što krenete u akciju, važno je znati da se Merkur, planeta komunikacije, kreće retrogradno od 18.06.2020. godine pa sve do 12.07.2020. godine. Stoga, što se tiče novca i ljubavi, stvari nisu baš jednostavne.
Dok je Merkur retrogradan budite mudri čuvajte svoje finansije i ne dozvolite da budete ubeđeni da ulažete svoj novac u bilo koji novi projekat.
U stvari, ovo nije sjajno vreme za velike investicije ili potpisivanje ugovora koji na vas utiču finansijski. Ako možete, odložite to dok Merkur ne postane direktan sredinom jula.

piše: astrolog Dana, kontakt +381628693907

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *