Jun je jedan od najsloženijih astroloških meseci u godini sa dva pomračenja i planetom komunikacije, Merkurom, koji se okreće retrogradno. Ipak, vaša planeta Mars kreće se napred velikom brzinom. Stoga postoji mogućnost da možete zaobići veće probleme bez obzira na sve okolnosti.
Mars, vaš vladar, trenutno je u Ribama, u vodenom znaku, emotivan, osetljiv i saosećajan. Ribe upravljaju vašim umetničkim i stvaralačkim željama, decom, romantikom i stvarima u životu koje vam pružaju zadovoljstvo. Akcija vam trenutno nije prioritet. Pronađite tempo koji vam odgovara ako okolnosti dopuštaju.
Ovog meseca druga konjunkcija Jupiter / Pluton dešava se 30.06.2020. godine. Prva je bila 5.04.2020. godine, a biće još jedna tokom vladavine znaka Škorpije 12.11.2020. godine.
Ovaj moćni dvojac pada u znak Jarca i vaše polje komunikacije. Radi se o uticaju i pronalaženju jačine u onome što govorite, često protiv zakona i više sile. Pluton je vaša planeta, a Jupiter predstavlja istinu. Vaše reči imaju moć, imaju potencijal da vam donesu bogatstvo ili vas mogu odvesti u nepriliku. Zato ih mudro koristite.
Venera, planeta ljubavi, retrogradna je veći deo meseca, sve do 25.06.2020. godine. Dobro razmislite pre nego što krenete u akciju.
Možda ste odvojeni od onoga koga volite, možda ste sami i čeznete za ljubavlju i romantikom. Venera i Mars se sukobljavaju 05.06.2020. godine, tako da možete utvrditi da vi i neko iz vaše blizine niste jedno za drugo, da imate različite snove i ideale, kao i pogled na budućnost. Pokušajte da se ne sukobljavate, ne gurate ili ne žurite. Vreme je za ispitivanje i razmišljanje, a ne za traženje odgovora ili postavljanje ultimatuma. Sačekajte, barem dok se Venera ne krene direktno na kraju juna.

Podznak Škorpija jun 2020 – uticaj pomračenja Meseca

Pomračenja se dešavaju preko zodijačke ose Blizanca / Strelca i vaše finansijske ose. Radi se o novcu, vašem sopstvenom novcu i novcu koji delite sa drugima. Jedna oblast života koja bi se ovog meseca mogla pokazati spornom je novac. Ovo ima puno veze sa činjenicom da ovog meseca počinje novi ciklus pomračenja, koji traje do decembra 2021. godine.
Za neke od vas ljutnja može biti reakcija kada se pojavi nešto skriveno čega niste bili svesni.
Pomračenja mogu simbolizirati da se nešto bliži kraju, pa bi moglo doći do stresa oko novca. Možda neko ne igra po pravilima ili ne deli podjednako ili kako je dogovoreno.
Ipak, pomračenja su uvek vezana za uspone i padove.
Za neke od vas ovo je vreme kada novčani priliv raste. Obratite pažnju na novu priliku koja vam se pojavljuje, situaciju koju možete iskoristiti i uradite sve najbolje da biste profitirali.
Zbog nestabilne i promenljive energije planeta budite pažljivi da se ne umešate ni u šta skriveno. Proverite da nema nezakonitih radnji vezanih za finansijsku transakciju ili poklon. Osigurajte da postoji transparentnost u svim vašim poslovima sa novcem.

Podznak Škorpija jun 2020 – uticaj pomračenja Sunca

Pomračenje koje se dešava 21.6.2020. godine pada u znak Raka, naglašavajući polje vašeg horoskopa koje predstavlja obrazovanje, putovanja i studiranje.
Ovde proširite svoje horizonte, ovde sanjate o dalekim putovanjima, ovde pronalazite smisao i svrhu. Ovo bi se moglo pokazati kao značajan datum kada je reč o putovanju ili studiranju, mada imajte na umu da pomračenja često dovode do kraja jednog perioda pred novi početak.
Pravo je vreme da započnete nove poslove, posebno oko obrazovanja, putovanja ili kontakta sa strancima. Možda ćete naići na nekoga ko vam otvara nove mogućnosti u životu. Posle dugo vremena imaćete osećaj da ste na pravom mestu u pravo vreme.

Podznak Škorpija jun 2020 – uticaj retrogradnog Merkura

Putovanja neće biti jednostavna u ovom periodu. Dva puta proverite papirologiju, pasoše i vize, razmislite o mogućnostima, odložite putovanje za kraj hodine Ili idealno za 2021. godinu.
Ako možete, pričekajte do 12.07.2020. godine kada se Merkur okrene direktno, pre nego što pokrenete ideje i planove za nove avanture i nova iskustva.

piše: astrolog Dana, kontakt +381628693907

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *