Za vas je ovo astrološki složen mesec. Sunce je u Blizancima i vašem domu i porodičnom sektoru do 20.06.2020. godine.
Pored toga, retrogradna Venera je ovde takođe i ukazuje na sentimentalni period u vašem životu, mozda ste se vraćali nazad u prošlost. Ili ste možda uživali u izolaciji i provodili vreme sa voljenim osobama. Svakako, retrogradna faza Venere ukazuje na sporiji tempo i čežnju ili čežnju za prošlim i jednostavnim užicima.
Jupiter je vaš tradicionalni vladar i 30.06.2020. godine, Jupiter i Pluton su u konjunkciji.
Trenutno su u znaku Jarca i vašeg polja prijateljstva. Jarac takođe vlada vašim nadama i željama. Ovo je moćna prekretnica za vašu budućnost. Bilo kako bilo, trebalo biste da osetite značajan pomak kad se jun završi i krene jul.
Koliko god želite da se predate sporom životu, jednostavnom životu, to možda neće biti moguće u narednom mesecu. Prvo, imate akciju planete Mars u svom znaku Riba do 28.06.2020. godine, u vašem ličnom polju. To se tiče vaših ciljeva, vašeg fizičkog tela. Vodite računa o svojim nogama (ribe vladaju tim delom tela) da ne doživite povredu. Ključni datumi su 03. i 06. jun.
Obratite pažnju da li vam treba ventil zbog ljutnje i jakih emocija. Neptun, vaš ko-vladar, takođe je u Ribama i dominira ovog meseca.
Neptun je umetnik i pesnik, muzičar i muza. Tu pronalazite inspiraciju u životu. Imacete osećaj da je bekstvo za vas u carstvo Neptuna jedino rešenje. Ne preterujte sa upotrebom lekova, duvana i pića.
Mars i Neptun su u dobrom aspektu 13.06.2020. godine što bi moglo biti neverovatno kreativno za vas. Možda ćete izabrati da čitav dan gledate serije i pijete vino – po vašem izboru!
Ako ste dupla Riba, ponekad vam je lakše živeti u svetu fantazije, a ne surove stvarnosti.

Podznak ribe jun

Podznak Ribe jun 2020 – uticaj pomračenja Meseca

Ovog meseca počinje novi ciklus pomračenja koji je značajan za vas.
Pomračenja se često poklapaju sa značajnim promenama. Za vas je to stvar vašeg doma i porodice, takođe vaše karijere i zvanja. To je mesto odakle dolazite i gde idete.
Neko je možda u pokretu za vreme pomračenja, napuštanja kuće ili prelaska u novu. To može biti prekretnica za vašu karijeru ili budući smer, a pomračenja se često podudaraju sa neočekivanim događajima.
Mogla bi postojati jasna razlika između vašeg porodičnog života i vaše ambicije. U stvari, neki od vas će možda morati da se odreknu vlastite karijere ili ambicije i da svoju porodicu postave na prvo mesto.

Podznak Ribe jun 2020 – uticaj pomračenja Sunca

Pronaćićete zadovoljstvo i uživati u sebi jer se pomračenje dešavq u polju koje upravlja vašim hobijima i aktivnostima u slobodno vreme. Zbog toga je važno da u drugoj polovini meseca uradite što više onoga što volite.
Rak predstavlja decu i ljubavi u vašem horoskopu. Možda više uživate sa decom nego inače ili ste na početku nove ljubavne veze.

Podznak Ribe jun 2020 – uticaj retrogradnog Merkura

Idealan način kako da provedete retrogradnu fazu Merkura je da se povučete i obuzdate kako biste pronašli novu perspektivu. Neki se noviplanovi mogu razviti tokom ove retrogradne faze Merkura.
Tokom ove retrogradnosti Merkura mogli biste se ponovo povezati s nekim iz vaše prošlosti. Ljubav iz djetinjstva ili neko ko je igrao ključnu ulogu u vašem vaspitanju i odrastanju. Iako vas očekuju razni izazovi u junu, možda nećete ništa od toga iskoristiti.

piše: astrolog Dana, kontakt +381628693907

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *