Podznak Rak bi trebalo da se ovog meseca posveti učenju

Ovo je mesec vašeg rođendana i Sunce ostaje u vašem znaku do 22. jula. Kad je Sunce u vašem znaku, vreme je da zasijete i prvo ispoštujete svoje potrebe.
Takodje, tokom jula meseca imate Merkur, planetu komunikacije u vašem znaku. Ovaj Merkur je odličan za brigu i savetovanje.
Znak Raka jedan je od emocionalnih vodenih znakova i bez obzira da li pružate savet ili tražite pomoć ili podršku, budite tu za druge ljude i osigurajte da imate oko sebe ljude na koje možete i da se oslonite.
Zbog ove pozicije Merkura možete provesti dosta vremena dnevno sanjajući ili razmišljajući o tome ko ste i šta vas čini srećnim. Možda ćete biti željni učenja ili započeti učenje novog jezika.
Imajte na umu da je Merkur retrogradan, tj. da ide sporo do 12. jula. Možete se osećati nostalgično zbog razmišljanja o svom detinjstvu ili svojoj prošlosti.
Ako imate neku bitnu odluku koju treba da donesete, posebno u vezi ljubavi ili partnerstva, putovanja ili učenja, sacekajte 12. juli. Direktno kretanje Merkura može doneti nove informacije ili ključnr uvide ili vesti. Idealan datum za obavljanje važnog razgovora je posle 12. jula.

Podznak Rak – partnerstvo i odnosi

Partnerstva su takode pod svemirskim reflektorom iz različitih razloga. Prvo, Saturn se vraća u znak Jaraca i oblast vaših odnosa gde će ostati do decembra 2020. godine. Saturn je vaša partnerska planeta. To bi moglo značiti da se neko vraća u vaš život Ili možda dolazi do konačnog razdvajanja, sve zavisi od ostalih postavki planeta.
Ovo je ujedno i tema pomračenja Meseca 5. jula. Ovo je poslednje pomračenje u ciklusu koji je počeo u julu 2018. godine. Verovatno ste doživeli značajne uspone i padove u vezi sa odnosima i sopstvenim identitetom u poslednjih nekoliko godina.
Planetarne aktivnosti ovog meseca ukazuju da je vreme da shvatite svoje potrebe i ozbiljno razmislite o ljubavi i partnerstvu, rekla bi ili se„obavezati ili nestati“.

Podznak Rak – posao i novac

Vaš lični život izgleda intenzivno ili veoma složeno, dok bi vam se profesionalni život mogao poboljšati. Imate planetu Mars u znaku Ovna u vašem polju karijere i zvanja od sada, pa sve do početka januara 2021. godine. 22. jula Sunce ulazi u vatreni znak Lava i vaš sektor ličnog novca.
Vatreni znakovi su brzi i dosta nestrpljivi i nose dinamičnu motivaciju i uticaj na vas. Mogli biste se dosta namučiti sa ovom kombinacijom. Medjutim, Mars posebno može da vam otežava, pa bi se bilo kakvi problemi na poslu ili u vezi s vašom karijerom, mogli razbuktati tokom jula. 08 i 27. jul nisu najbolji datumi za planiranje važnog sastanka ili pregovora.
Ovaj mesec predstavlja za vas značajnu prekretnicu, bez obzira da li ste se vratili ponovo u javnost ili se spremate da prvo ispoštujete sebe i svoje potrebe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *