piše: astrolog Dana, kontakt +381628693907

Venera i Mars igraju ključnu ulogu u događajima ovog meseca i posebno su povezani sa pomračenjem. Vaš vladar Sunce sastaje se sa Venerom 03.06.2020. godine. Ovo je trenutak u retrogradnom ciklusu Venere gde se ona spaja sa Suncem i menja se od večernje (nevidljive) u jutarnju (vidljivu).
Možda pomažete nekom bliskom tokom ove faze jer Sunce predstavlja vas. Kome možete pomoći, koga savetovati ili voditi? Sa retrogradnom Venerom, može se pojaviti priča neuzvraćene ljubavi ili raščišćavanje ljubavnog odnosa. To ne mora nužno biti u vašem sopstvenom životu, već i kod nekoga bliskog do koga vam je stalo.
Venera ostaje retrogradna do 25.06.2020. godinr i ovaj datum može biti značajna prekretnica za sve koji su zabrinuti. Ako razmišljate o ljubavi i vezama, ovo bi bilo idealno vreme za razgovor ili ponovno uspostavljanje komunikacije.
Mars je aktivan tokom ove faze i u lošem odnosu sa Venerom isti dana kada je konjukcija Sunce / Venera. Ova kombinacija je burna i emotivna. Mars je trenutno u Ribama i vašem zajedničkom finansijskom sektoru, sektoru podrške drugih ljudi, seksa i tabu tema.
Što se finansija tiče, mudro je da ne žurite sa donošenjem odluka. Neptun je u Ribama, a Neptunov uticaj može vas dovesti u zabludu. Možete imati sukob oko novca sa bliskim osobama, u smislu načina na koji planirate da ga potrošite.
Sa retrogradnim ličnim planetima tokom juna i prve polovine jula, najbolji savet bi bio da odložite velike investicije ili potrošnju dok se ne pojavi povoljnija prilika.

Podznak Lav jun 2020 – uticaj pomračenja Meseca

Novi ciklus pomračenja počinje ovog meseca preko zodijačke ose Blizanci / Strelac. Pomračenja su za vas važna jer uključuju odnos između Sunca, Meseca i Zemlje. A Sunce je vaš vladar u astrologiji. Ovaj ciklus pomračenja naglašava društvenu osu vašeg horoskopa. Radi se o vašim prijateljima i grupnim aktivnostima, vašem učešću u društvu, politici, zajednici ili humanitarnim ciljevima.
Takođe, reč je o stvarima koje radite, tj. vašim kreativnim nagonima. To uključuje vašu decu, vaše ljubavi, vaše kreativne projekte, vaše veštine i talente.
Pametno je ne raditi na datum pomračenja i nekoliko dana pre i posle, već sačekati i videti šta se dešava. Jednom kada senka nestane, otkriva se novi pejzaž. Tada možete odlučiti gde trebate nešto preduzeti.

Podznak lav jun

Podznak Lav jun 2020 – uticaj retrogradnog Merkura

Kada su planete retrogradne, može vam se učiniti da ste u zivotnoj fazi kreni-stani-kreni. Planeta komunikacije, Merkur, kreće se retrogradno od juna 18. sve do 12. jula.
Merkur se trenutno nalazi u Raku, u najskrovitijem polju vašeg horoskopa (12kuca). Pokušajte da se ne trošite, pogotovo ako se bavite ličnim problemima. Dok Rak vlada skrivenim sektorom u vašem horoskopu, ponekad to moze predstavljati i tajnog neprijatelja ili nekog ko radi protiv vas.
Ovo nije vreme za donošenje ozbiljnih odluka. Umesto toga promenite svoju rutinu kako biste dobili priliku da svoj život posmatrate iz drugog ugla.
Merkur ovog meseca čini samo jedan glavni planetarni aspekt sa Uranom u Biku i vašem sektoru karijere i zvanja. Ovo se dešava 05. i 30. juna.
Ovaj aspekt sugeriše da razmišljate o svom dugoročnom putu, karijeri, pozivu i ciljevima. Uran favorizuje slobodan i samostalan rad i žudi za slobodom. Takođe mozda ce te razmisljati i da svoj rad ili preduzeća predstavite i na internetu. Ključno vreme za pokretanje nečeg novog u kretanju je sredina jula pa nadalje.
Rak vlada odmorom i povlačenjem u vašem horoskopu, tako da stvorite više prostora i vremena za sebe ovog meseca. Retrogradni merkur nudi priliku da se odvojite i budete sami. Slušajte svoje prirodne instinkte i usporite da biste mogli da čujete svoj unutrašnji glas.

Podznak Lav jun 2020 – uticaj pomračenja Sunca

Zapamtite šta se događa ili o čemu razmisljate na taj dan i par dana pre i posle. Izgleda da bi to mogla biti prekretnica za vas.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *