Mars je ključni je igrač ovog meseca. Do 28.06.2020. godine, Mars je aktivan u Ribama i vašem sektoru odnosa. Mnogo toga će biti i strastveno i puno polemike i prepirki.
Mars predstavlja vatru i toplotu i vaši odnosi bi mogli biti dosta usijani. 03. i 06. su potencijalno nestabilni datumi za vaše jedan na jedan odnose, koji su obojeni svetlošću emotivnog punog Meseca.
Za neke od vas ovo je potencijalno romantičan mesec, posebno kada se Mars i Neptun sastanu 13.06.2020. godine. Ljubavni odnosi mogu biti mesto na kome ćete traziti utehu ili blaženstvo.
Mars u Ribama, međutim, može biti manipulativan i prevrtljiv. Dakle, budite oprezni u koga imate poverenja i zadržite svoj zdravorazumski pogled na stvari.
Venera, planeta ljubavi, ostaje retrogradna dok je Mars u Ribama. Ovo je dobar period za prepuštanje ljubavi, ali ne i za donošenje bilo kakvih većih odluka o ljubavi ili postavljanja ultimatuma. Držite svoje opcije otvorene i ne dozvolite sebi da vas požuruju u donošenju odluke.
Retrogradna Venera može biti neverovatno kreativna i umetnička. Možda koristite umetnost ili lepotu kao muziku u vašem trenutnom poslu, karijeri ili zanimanju.
Možda imate tim ljudi sa kojima uživate da budete, bez obzira da li su sa mreže ili van nje. Ovo je idealno vreme da nađete istomišljenike, naročito žene koje će biti pored vas na vašem budućem putu.

Podznak devica jun

Podznak Devica jun 2020 – uticaj pomračenja Meseca

Novi ciklus pomračenja počinje ovog meseca preko ose Blizanci / Strelac. Ovo je važno za vas jer ova dva znaka padaju u vaše 10 polje (karijera) i 4 polje (dom, porodica).
Blizanci vladaju vašom karijerom i zvanjem, statusom i ugledom, vašom budućnošću i pravcem u kojem se krećete. Strelac predstavlja vaš dom i porodicu, vašu prošlost i odakle potičete.
Lunarna eklipsa 05.06.2020. godine ističe ova ključna područja vašeg života. Svetlo se pali u vašoj trenutnoj situaciji, otkrivajući gde je potrebna promena. Ponekad, tokom pomračenja, neočekivane stvari se dešavaju kao pokretač za promenu.
Možda ćete se osećati kao da idete u različitim pravcima tokom Mesečevog pomračenja. Možda će vam biti teško žonglirati u kući i na poslu.
Razmislitei šta za vas znači dom. Ako niste zadovoljni tu gde živite, to će se primetiti tokom faze punog Meseca. Ovo je početak novog ciklusa pomračenja koji oblikuje temelje vašeg života i traje do decembra 2021. godine.

Podznak Devica jun 2020 – uticaj retrogradnog Merkura

Vaša vladajuća planeta je Merkur, planeta komunikacije i brzog mišljenja. Merkur je u vodenom znaku Rak tokom juna. Rak vlada vašim prijateljima i grupnim aktivnostima i tu je mesto gde možete pronaći podršku i druženje.
18.06.2020. godine Merkur kreće retrogradno i ostaje u tom svom hodu sve do 12.07.2020. godine.Ovo može biti doba nesporazuma ili neistina. Ne verujte svemu što čujete i ne pretpostavljajte na osnovu onoga što ste pročitali.
Ovo je pravo vreme da se povežete sa prijateljima iz svoje prošlosti i možda ćete se osećati neobično nostalgično ili sentimentalno. Ovo može uključivati uspostavljanje veze s nekim s kim ste bili u školi ili sa nekim koga ste upoznali u inostranstvu.

Podznak Devica jun 2020 – uticaj pomračenja Sunca

Sunce se takođe useljava u znak Raka, a 21.06.2020. godine dolazi do pomračenja. Takodje i mlad Mesec koji pada na 0. stepeni. Ovo se dešava u vašem polju prijateljstva i okruženja, vaših nada i želja.
Ponekad pomračenje Sunca donosi kraj pred novi početak. To je potencijalno prekretnica za prijateljstvo ili savezništvo. Ipak, sačekajte dok se vaš vladar Merkur ne krene direktno sredinom jula pre donošenja važnih odluka.

piše: astrolog Dana, kontakt +381628693907

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *