piše: astrolog Dana, kontakt +381628693907

Planeta akcije Mars je u Ribama do 28.06.2020. godine. Ovo je važno jer je vaše polje karijere i pozicije u Ribama. Gde god se nađe Mars, tu ima dosta akcije, donošenja odluka, ali i prekida i odlazaka.
Možda ćete juriti neke nove karijere ili ste zauzeti svojim trenutnim poslom, pokušavajući da se prilagodite promenljivoj situaciji. Svakako, fleksibilnost i prilagodljivost ključni su deo planetarne slike ovog meseca. Naučite da se pretvarate, budite kameleon i isprobajte novi status, naslov ili ulogu.
Morate pronaći mesta gde žive nada i snovi. Neptun je takođe u Ribama, a 13.06.2020. godine Mars i Neptun se sreću na 20. stepenu znaka Riba. Ovo može biti sjajno za umetničke profesije. Možda ćete ovog meseca imati izuzetnu maštu i mnoštvo novih ideja.
Međutim, ne zaboravite da Neptun ima i svoje drugo značenje, kao što je dovodjenje u zabunu, iluziju, obmanu.
Biće teško imati jasnu sliku u trenutnim okolnostima. Umesto toga, pokušajte da svoj napredak posmatrate kao ples, čak i ako to znači jedan korak unazad pre nego što krenete napred.
Ne nasedajte na lažne vesti i ne verujte svemu što čujete. Ovo je vaše doba godine. Dobro iskoristite svoje veštine i talente.

Podznak Blizanci jun 2020 – uticaj pomračenja Meseca

Venera, planeta ljubavi i užitka, umetnosti i lepote, retrogradna je u znaku Blizanaca sve do 25.06.2020. godine. Ovo može biti lep period tokom kojeg ćete uživati u svakodnevnom životu.
Ipak, kada je reč o ljubavi i vezama, nećete moći da donesete ključnu odluku. Osećate da postoji nesto skriveno ili možda niste sigurni u svoja osećanja. Takođe, često može da se desi da ljudi oko vas rade nešto što niste očekivali.
Pomračenje Meseca pada u znak Strelca i utiče na vaše polje odnosa i javnosti ali i braka.
Pomračenja skrivaju pravu sliku, pa budite oprezni i pazite kome verujete. Sačekajte i pogledajte šta će se pojaviti nakon pomračenja i ne otkrivajte svoje namere. Možda ćete moći da okrenete situaciju u svoju korist ako budete izloženi nečijem nefer ponašanju.

Podznak blizanci jun

Podznak Blizanci jun 2020 – uticaj retrogradnog Merkura

Vaša vladajuća planeta Merkur takođe ovog meseca kreće retrogradno. Merkur će ostati usporen do 12.07.2020. godine. Ovaj astrološki fenomen se dešava tri puta godišnje tokom tri nedelje.
Ovo vam je znak da usporite, postavite stvari drugačije i sagledate svoj život iz nove perspektive. Kada je planeta retrogradna, ona vam skreće pažnju ka vašem unutrašnjem biću. To je vreme unutrašnje promene i pripreme za sledeći ciklus ili talas aktivnosti.
Možda imate lične probleme koje želite ili morate da razmotrite, a Merkurovo retrogradno kretanje je idealno vreme za pregled, reviziju i sagledavanje situacije.
Dobro otvorite oči i proverite sve što čujete, ne prihvatajte ništa zdravo za gotovo.
Ne ponašajte se impulsivno kada je Merkur retrogradan. Ako je moguće, odgodite bilo koje veće transakcije, budite strpljivi i sačekajte da prodje faza retrogradnosti.
Verujte i svojoj intuiciji. Jedini planetarni aspekt koji Merkur pravi ovog meseca je sa Uranom 05. i 30. ovog meseca. Postoji šansa za zaradu, verovatno putem interneta jer Uran vlada tehnologijom.

Podznak Blizanci jun 2020 – uticaj pomračenja Sunca

Pomračenje Sunca 21.06.2020. godine takođe pada u znak Raka i vaše polje novca.
Obratite pažnju šta se događa na datum pomračenja ili par dana pre i posle njega. Ovo bi vam moglo pomoći u vezi s novcem i finansijama nakon što se Merkur vrati u direktno kretanje sredinom jula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *