Horoskop za podznak Bik – jun 2020. godine

piše: astrolog Dana, kontakt +381628693907

Ovo je vreme za razmišljanje i reviziju, a ne za napredak. Ponekad se to poklapa sa kašnjenjima ili frustracijama, posebno oko i u vezi sa novcem. Vaša vladajuća planeta Venera je retrogradna u Blizancima do 25.06.2020. godine, što znači da odaje utisak da se kreće unazad na nebu. Možda će vam pomoći ako se setite perioda maj / juni 2012. godine, kada je Venera bila retrogradna u tom istom sektoru vaše natalne karte da vidite da li se pojavljuju neki slični dogadjaji.
Blizanci su znak koji vlada vašim novcem i ličnim vrednostima. Iako je Venera u retrogradnom kretanju, ovo je savršena prilika za pregled vaših finansija, samoreviziju ili preispitivanje vaših ličnih veština.
Budite oprezni kome se obraćate tokom ovog perioda. Mars je trenutno u Ribama i vašem sektoru prijateljstva i grupnih okupljanja. 03.06.2020. godine Venera i Mars se sukobljavaju na nebu. Zbog toga ćete se možda sukobljavati sa nekim bliskim ili će se neko grubo ponašati prema vama.
Neptun je takođe u Ribama, pa postoji mogućnost podvale, prevare ili iluzije. Budite oprezni i ne dozvolite da budete lako prevareni.
Takođe, vodite računa da se ovog meseca ne umešate u dramske zaplete svojih prijatelja. Neko od njih je možda jako uznemiren, tražiće savet, ali vi uvek možete da se izvučete i ne dozvolite da vas uvlače u svoje drame.

Podznak bik jun

Podznak Bik jun 2020 – uticaj pomračenja Meseca

Novi ciklus pomračenja počinje ovog meseca prelazeci preko ose Blizanac / Strelac vašeg horoskopa i aktivan je do decembra 2021. godine. Lunarno pomračenje događa se 05.06.2020. godine u znaku Strelca. Ovo je sektor vaših zajedničkih finansija i horoskopa koji delite s drugima bilo da ulažu novac ili vam ga duguju.
Otkrićete neke stvari za vreme pomračenja koje su sakrivene, što dovodi do neočekivanih promena. Ovo bi moglo biti važno pomračenje za vas jer vaša planeta Venera označava novčana pitanja.
Znak Bik se povezuje sa novcem i svime što taj novac predstavlja, bilo da je to za vas moć, zadovoljstvo, popustljivost, sigurnost, bogatstvo ili sloboda.
Ovaj ciklus pomračenja vreme je za ponovnu procenu novca i šta za vas znači, da li treba da zarađujete više, otplaćujete dug ili odlučite u šta treba da ga uložite.
Blizanci i Strelac su promenljivi znakovi, fleksibilni i prilagodljivi. Može se javiti tema dualnosti, dva posla ili dve poslovne prilike a sve u vezi novaca koji zarađujete. Znanje je ključno za vaš uspeh, posebno ako se borite za svoja prava. Dobro sve proučite.

Podznak Bik jun 2020 – uticaj retrogradnog Merkura

Ipak, pre nego što se upustite u nešto novo, važno je znati da se Merkur od ovog meseca kreće retrogradno sve do 12.07.2020. godine.
Kako je vaša planeta Venera u merkurovom znaku, Blizancima, možda ćete trebati duže da sačekate da se novi planovi ili ideje pokrenu.
Merkur se retrogradno vraća u znak Raka i vaš komunikacijski sektor. Dakle, ovo bi mogla biti dvostruka hirovitost u komunikaciji za vas.
Svakako, mudro je da napravite rezervnu kopiju važne prepiske i dvostruko proverite obrasce i aplikacije pre nego što se Merkur 18.06.2020. godine prebaci u obrnuti način rada. Ključna karakteristika retrogradnosti Merkura je da ništa ne uzimate zdravo za gotovo. Proverite i ponovo proverite da li stvari napreduju, čak i ako je spor napredak.
Izvucite se iz svakodnevnog okruženja, prebacite svoju perspektivu i pogledajte unapred. Prepoznajte svoje saveznike i pronađite prave ljude na svojoj strani.
Pored toga, progovorite o stvarima koja vas muče, izrazite svoja osećanja, pa čak i ako odgovori na vaša pitanja ne dolaze lako. Kada Merkur ide retrogradno, može doći do nesporazuma ili pogrešnih informacija. Ne verujte svemu što čujete i budite otvoreni.
Jedan od najboljih načina za korišćenje retrogradne faze Merkura je odlazak na odmor. Možda otkrijete da ovog meseca ne možete doći do mesta koje želite, ali otkrijete da je mesto gde ste ono gde i treba da budete.

Podznak Bik jun 2020 – uticaj pomračenja Sunca

Na dan pomračenja Sunca 21.06.2020. godine, mlad Mesec pada na 0 stepen znaka Raka koji vlada poljem vaše braće, sestara, komšija, vašom lokalnom zajednicom. U ovom periodu obratite pažnju na medjusobnu komunikaciju sa osobama koje su vam opisane poljem kojim vlada Rak da ne biste došli u rasprave, pa i ozbiljnije sukobe koji mogu doneti prekide za ceo život.
Pomračenja donose promene i menjaju dinamiku.