Osobama koje imaju natalni Mesec u Ovnu upravljaju nagoni. Oni ne provode vreme analizirajući i mozgajući, reaguju brzo i impulsivno. To su oni koji će bez razmišljanja uskočiti u nepoznato, a najviše vole kad su u nečemu prvi.

Ima stalnu potrebu za akcijom i nervira ga sporost. U stanju je da radi neumorno i dan i noć da bi došao do cilja. Veoma je posvećen svemu što radi ali ne iz ljubavi, već iz strasti.

Kod osoba koje imaju ovaj Mesec, već na prvi pogled se vidi velika doza samopouzdanja, želja za nezavisnošću i slobodom.

Ne voli igrice i laži, ne voli da manipuliše drugima, a posebno ga iritira ako primeti da to neko pokušava da mu radi. Uvek će sasuti u lice sve što misli ne mareći za posledice i ne vodeći računa da li time može da nekoga povredi. On očekuje iskrenost i smatra da ima puno pravo i da drugima u lice kažu sve što misli.

Nervira ga laskanje, ulizivanje, komplimente teško prima, pa čak i kad su iskreni. Njega zaista ne zanima šta vi mislite, jer zna da je najbolji.

Onaj koji ima natalni Mesec u Ovnu može da sam sebe regeneriše. Potrebno mu je da se osami, dug san i brzo  bude kao nov.

Ne oprašta izadaju, ne izvinjava se, a to ne traži ni od koga. Kada sa nekim završi, to je kraj za sva vremena.

U brzini nema vremena da zastane i analizira svoje postupke, previše je okrenut poslu, hobijima i svemu što ga okupira, pa se dešava da nema vremena za ljubav i zanemari emotivnu stranu života.

Ne voli ljude koji otvoreno pokazuju svoje slabosti. Podložan je promenama raspoloženja i to ni ne skriva. Sam sebi je uvek na prvom mestu i tu nema kompromisa.

Kakve su žene Ovnovi u ljubavi, možete pročitati ovde KLIK

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *