Tranzitni Mesec u Vodoliji

Danas je Mesec u Vodiliji, a gde ste vi ? Da li možete nešto da promenite ili ste tu gde ste ?
Imate neodoljivu želju da uradite nešto korisno i lepo za vašu okolinu, ne očekujući ništa za uzvrat. Već vas nervira što sutra treba da ustanete i odete na posao gde ćete raditi sve isto kao i svaki dan, već godinama unazad.
Ne drži vas mesto i smatrate da biste mnogo korisnije proveli vreme radeći drugačiji posao. Dopustite sebi da vaša individualnost zablista. Mesec u Vodoliji otvara vrata za nove ideje, svetove, akcije.

Predložite inovacije i promene, one će biti uzete u razmatranje, a možda u budućnosti i usvojene. Kupite one šašave cipele i prošetajte ulicama, dopustite da vam vetar zamrsi kosu, a razmišljate i o promeni frizure, neka kovrdža ili pramen bi osvežili vaše lice. Okrenite u ovom danu svoj život za 180 stepeni i potrudite se da to bude u pozitivnom smislu. Ostavite loše navike, pridružite se humanitarnoj akciji, pokrenite svoj sajt, pokrenite neku akciji za pomoć svojoj zajednici… Uradite sve ono o čemu maštate i što vam se čini nemoguće. Kada je Mesec u Vodoliji, sve je moguće.

Vreme