Mesec u Škorpiji nam donosi povećanu napetost, promene raspoloženja od dna do ekstaze, razdražljivost, plač, pa u krug. Otvara sve naše stare rane, čak i one na koje smo zaboravili. Sve bolne tačke se ogoljavaju i dobro ih vidimo i kod sebe i kod drugih.
Kada je Mesec u Škorpiji dobijamo želju da prekinemo sa svim što je staro i krenemo iz početka. Taj prekid je obično uništavanje i poništavanje svega što smo bili, da bi se uzdigli kao Feniks iz pepela.
Mesec u Škorpiji se smatra da je plodan, pa je i dobar period da zasadite, orežete, presadite svoje biljke. Mesec u Škorpiji je pogodan i za začeće, pogotovo devojčica.
U zavisnosti od faze u kojoj se Mesec u Škorpiji nalazi, ovi dani su manje ili više pogodni za različite teme. Kada je mlad Mesec u Škorpiji povećana je seksualna energija, strasti i lude ljubavi. Pun Mesec u Škorpiji je pogodan za čišćenje negativne energije i završavanje s lošim navikama. Postoje različite tehnike za to, a vi odaberite šta vam najviše odgovara. Kada Mesec opada obuzima nas osećaj nostalgije, žal za propuštenim prilikama i starim ljubavima, a kada raste primećujemo da nam se otvaraju nove prilike za ljubav, posao i prijateljstva.
Svako od nas se bori na svoj način. Kako da što bolje pregurate ovaj dan, u zavisnosti od znaka u kojem se nalazi vaše Sunce, pročitajte u produžetku.

Ovan – budite odlučni kao što i jeste u donošenju odluka za sve što vam je u životu bitno. Ne volite da vas vide slabe.

Bik – posvetite se ljudima u okolini. Saznajte što više o njima i prebacite fokus sa vaših problema na njih.

Blizanci – posvetite se sebi. Obratite pažnju šta jedete, pijete, idite kod lekara ako se ne osećate dobro i počnite da se bavite sportom.

Rak – okružite se voljenim osobama i napravite pauzu. Idite na romantični izlet ili napravite malu porodičnu zabavu.

Lav – organizujte porodični skup. Otvorite sve karte i rešite sve nagomilane porodične probleme kako biste se oslobodili tereta.

Devica – zastanite, odmorite se i zagledajte se u svoju dušu. Idealan dan za analiziranje sebe. Ne bežite od problema u posao.

Vaga – idite u provod. Doterajte se, izadjite na neku lepu večeru, pa onda u klub, na žurku. Dopustite sebi i koju čašicu više.

Škorpija – danas se ulepšajte. Možete da idete na kozmetički tretman, kod frizera, ako planirate estets intervenciju, danas je dan za to.

Strelac – obratite pažnju na svoju okolinu. Posmatrajte ljude oko sebe, analizirajte situacije koje su se desile prethodnih dana. Otvoriće vam se vidici.

Jarac – ne plašite se da maštate i da ostvarite svoje snove. Ne ustručavajte se da danas sebi priznate šta je to što u dubini duše želite.

Vodolija – posvetite se poslu i karijeri. Spustite se na zemlju bar danas i predložite vaše planove kolegama.

Ribe – uradite danas nešto što niste nikada pre, a želeli ste. Započnite čitanje nove knjige, upišite novi kurs, obnovite stara poznanstva.

One thought on “Tranzitni Mesec u Škorpiji”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *