Mesec se nalazi u Devici. Danas je vreme da se organizujete i napravite red u sebi i oko sebe. Posebnu pažnju će vam privlačiti detalji, primetićete sve što ne valja, štrči, iskače iz koloseka i to će vas i nervirati.
Sve što vam danas ne bude išlo onako kako ste planirali, uticaće na promene raspoloženja. Može vam se probuditi osećaj samokritike, pa ćete da pronadjete nešto što niste uradili dobro i mučiti sebe pitajući se zbog čega ne možete bolje.
Devica je zemljani znak kojim vlada planeta Merkur. Kada je Mesec u Devici, bez obzira u kom smo znaku rodjeni, aktivira nam se um, znatiželja i intuicija. Svoje misli i osećanja danas analiziramo i razvrstavamo bitno od nebitnog tražeći istinu. Korisne stvari zadržavamo, beskorisne ostavljamo iza sebe.

Mesec u DeviciDanas je mlad Mesec u znaku Device, vreme za nove početke i nov emotivni ciklus. Do sada ste već deo tereta ostavili iza sebe i vreme je da idete dalje, a pre toga da svedete račune i sagledate šta ćete sa svojim iskustvima. Da li vam mogu koristiti ili da ih potpuno odbacite i zaboravite. Imate mogućnost da sagledate stvari racionalno i trezveno, bez previše uplitanja emocija.
Vreme je da se zagledate u sebe i pronadjete svoje potisnute veštine i talente.
Budite produktivni, ne razmišljajte previše, već radite.
Device služe drugima, pa ćemo danas osetiti potrebu da pomažemo ljudima oko sebe. Ko god vam se bude obratio za pomoć ili uslugu, izaćićete mu u susret. Nećete to osećati kao obavezu, već ćete zaista želeti i u tome uživati, ne tražeći ništa.
Ne stavljajte isped sebe velike ciljeve. Radite polako i temeljno, malim koracima, ka cilju.
Devica vlada i kućnim ljubimcima, te im danas posvetite malo više pažnje. Okupajte vaše životinje, povedite vašeg psa u dužu šetnju, donesite im poslastice koje vole i mazite ih. Oni blagotvorno utiču na naš duh i telo i isceljuju nas.
Dani kada je Mesec u Devici su pogodni da započnete s radom nešto što ste dugo odlagali. Veliko spremanje kuće, radnog okruženja, sistematski pregled.
Dobar je dan da se konačno okrenete zdravijem načinu života. Možete primeniti kuru za detoks organizma, započeti dugo odlaganu dijetu. Skuvajte danas ručak bez mesa, bareno povrće i voće i dosta tečnosti će vam prijati.
Svedite sve svoje račune, izračunajte troškove i prihode i da li bi trebalo da otvorite račun za štednju ili da sklonite pare u slamaricu. Ako želite i možete da vratite dugove, danas je pravi dan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *