Mars je ušao u znak Jarca 16.2.2020. godine i mnogima će doneti razne životne izazove. S vremena na vreme, potrebno nam je nešto što bi nas poguralo i pomerilo s mesta, razbijajući sve do tada uspostavljene sisteme koji ne mora da budu dobri za nas, a u kojima smo se ušuškali, ulenjili i zaboravili šta smo na početku želeli.

Mars u Jarcu će nas spustiti na zemlju i naterati da sve ono o čemu smo sanjarili u prethodnom periodu, plašeći se da izgovorimo naglas, počnemo da realizujemo. Predstavlja mušku energiju, snažnu, neobuzdanu, neretko i rušilačku. U zavisnosti od vaših natalnih pozicija imaće jači ili slabiji uticaj. Iako u početku, može delovati traumatično, naglo i brzo, već za par meseci ćemo mu biti zahvalni.

Ovo je odličan period za sve pripadnike znakova zodijaka da krenu u akciju. Konačno ispred sebe imate jasan cilj i motivaciju da delujete. Malo toga vas može demotivisati, iako možete imati manjih problema u komunikaciji, natezanja i rasprava, većina će uspeti da sve uradi onako kako su naumili. Mars u Jarcu vam donosi hrabrost da lupite šakom o sto, da se svi okrenu ka vama, pažljivo vas gledaju i slušaju, a vi sigurno i odmereno, saopštite sve što vam je na duši.

Ne očajavajte ako u ovom periodu prekinete ljubavne i prijateljske odnose. Oni su odavno bili za vas toksični i opterećujući. Sada će sve to da kulminira  i doneće raskide jer vi više ne možete da ćutite i gutate ono što vam se ne dopada.

Ulazak Marsa u znak Jarca se donekle poklopio sa periodom retrogradnog Merkura, pa nećete odmah na početku osetiti sve njegove benefite. Neki će i dalje lutati i osećati se pomalo izgubljeno. Mogu imati i finansijske gubitke, manje povrede, nerazumevanje, napade plača, nesanice.

Kada Sunce udje u znak Ovna, osetićete se preporodjeno i kao nova osoba. Ovo nije vreme za brze i ishitrene poteze, a to vas i ne zanima, a Mars u Jarcu doneće nalet energije, čistoću misli i osećanja i delanje.

Pored toga, naučićete da budete strpljivi ako želite da ovoga puta bude nešto stabilno i dugoročno. Da bi se došlo do cilja, potrebno je naučiti kako da obuzate svoje impulse, a ovo je pravo vreme za to.

Proverite OVDE kako se slažete sa Jarčevima.

Ovan

U ovom periodu je potrebno da zapnete i date sve od sebe da biste kasnije uživali u plodovima uspeha.

Budite pažljivi u ophodjenju s okolinom i ne utrčavajte bez razmišljanja u ljubavne veze i isto tako ih i ne raskidajte.

Zdravstveno stanje muških članova porodice (muž, deda, otac) može da se pogorša.

Ovo je povoljan perod da uradite sistematski pregled.

Bik

Bićete pomalo razdražljivi i imaćete osećaj da vam se izmiče tlo pod nogama. Usmerite svoju pažnju i razmišljanje na to kako da rešite svoje finansijske probleme. Neki od vas će biti prinudjeni da promene posao, pa i profesiju.

Ljubav će vam biti u drugom planu, više ćete biti okrenuti sebi nego partneru i udvaračima.

Emotivno ste iscrpljeni i umorni, pa se to može odraziti na vaše zdravlje.

Blizanci

Budite pažljivi prilokom donošenja odluka koje su vezane za finansijska ulaganja i u kući, a i na poslu, pogotovo ako ste na bitnoj menadžerskoj poziciji.

Mogu vam se pojaviti izazovi koji prete da naruše vašu trenutnu ljubavnu vezu ili brak. Ovo je vreme u kojem se testira vaša vernost.

Marsu u Jarcu vam donosi manje probleme u vidu bolova u ledjima i vratu.

Rak

Uz malo muke i odlaganja, uspećete da profitirate u ovom periodu i sve završite baš onako kako ste planirali.

Ovo je idealno vreme da vam se konačno pojavi osoba vašeg života, pa će mnogi prekinuti dugogodišnje samovanje. Oni koji su u vezi, otkriće nove aspekte svog odnosa.

Priuštite sebi odmor i relaksaciju ovih dana. Potreban vam je mir i opuštanje.

Lav

Bićete nezadovoljni postignutim rezultatima na poslu i imaćete osećaj da niste dovoljno cenjeni i da vas zaobilaze prilikom donošenja bitnih odluka. Usmerite pažnju na zadatke i ne slušajte šta ko priča okolo.

Sukobi vas neće zaobići ni na ljubavnom planu i u odnosima s porodicom. Ne izgovarajte ono za šta ćete se kasnije kajati.

Mogući stomačni problemi, pazite šta jedete i pijete i ne preterujte.

Devica

Ne dozvolite kolegama i saradnicima da vas uvuku u sukobe koji s vama nemaju veze. Niste vi mirotvorac, a ni sudija. Držite se podalje od gužve.

Odnos sa partnerom možete da učvrstite tokom ovog perioda. Osetićete potrebu da se otvorite i podelite najintimnije tajne za koje ste mislili da nikad nikom nećete reći. Provedite zajedničko vreme van grada na nekom mini odmoru koji vam je potreban jer vas je umor savladao.

Vaga

Vage će prosto biti naterane na akciju, iako ih to baš i neće oduševiti, moraće da izadju iz svoje udobne pozicije i istupe javno. Očekuje vas profitabilan period kada bi bilo poželjno da investirate u poslove koji će vam doneti prihode u budućnosti, a očekuje vas i finansijski dobitak.

U ljubavi, kod onih koji su u vezama, bez promena, a onima bez partnera će se pojaviti zanimljiva osoba.

Vreme je idealno da se posvetite svom telu i skinete kilograme.

Škorpija

Posao i poslovne obaveze se uvećavaju, ali to vama nije problem jer ste fokusirani i dugo ste čekali povoljan period. Novac konačno počinje da dolazi iz više izvora, a na vama je da prištedite i ne trošite na beskorisne stvari. Razmislite dva puta, pre nego što izvadite novčanik.

Trudićete se da ugodite svom partneru, provodićete sve slobodno vreme s njim. Prijatelji i rodbina vam to mogu zameriti.

Zdravlje je zadovoljavajuće.

Strelac

Očekuju vas veći finansijski dobici, moguće da dolaze i od nasledstva i nekih sporova koji su dugo trajali. Na poslu vam je turbulentno i porodica može trpeti zbog toga.

Partner ima razumevanja i pružiće vam svu moguću podršku.

Obratite pažnju da redovno jedete, spavate i odmarate da se ne bi odrazilo kasnije na vaše zdravlje.

Jarac

Jarčevi su jedva čekali Mars u Jarcu, u njihovom znaku. Dočekali su ga spremno i s planovima koji su uobličeni, konkretni i praktični.

Imate priliku da izgladite neke malo poremećene odnose ili da konačno presečete i završite za sva vremena. Niste još uvek spremni za nove početke, ako želite trajnu i stabilnu vezu.

Povremene glavobolje su znak neaktivnosti. Počnite da vežbate.

Vodolija

Imaćete priliku da započnete novi posao u stranoj kompaniji ili da se čak i preselite zbog posla u drugu zemlju. Iznenadni finansijski izdaci će vas poremetiti, ali se nemojte zaduživati i pozajmljivati novac.

Niste raspoloženi i partner će trpeti vaše izlive nezadovoljstva. Pripazite na ponašanje jer mu može prekipeti.

Ne dozvolite da vas obuzmu crne misli i hipohondrija, da ne biste sami sebi izazvali neku bolest.

Ribe

Ovo je period kada možete da unapredite svoju karijeru uz savet ali i konkretnu pomoć prijatelja. Pratiće vas sreća i uspećete da izadjete iz neverovatnih situacija bez većih gubitaka.

Sumnjate u partnera i njegovu vernost, pa može doći do svadja i rasprava zbog vašeg optuživanja. Na žalost, može se ispostaviti da vaše sumnje nisu tek paranoja.

Pazite se oštrih predmeta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *