Magija za privlačenje novca

Magija za privlačenje novca ne mora da bude komplikovana. Ne treba vam krilo slepog miša, zub bele ajkule, dlake od dvogodišnjeg miša, a ni puno vremena.

Predstavljamo vam jednostavan način pomoću kojeg ćete otkloniti blokadu i privući novac.
Prvo i osnovno što treba da uradite je srediti novčanik. On treba da bude neoštećen i čist. Ako je pocepan i iskrzan unutra ili na krajevima, zamenite ga. Ne mora da bude kožni, niti luksuzan.
Neki savetuju da novčanik treba da vam neko pokloni, a ne da ga kupujete sami jer će tako novac brže pristizati. Novčanik treba da ima na sebi elemente zlatne boje.
Izbacite iz novčanika sve sto nije novac ili kartice, sve papiriće, beleške, fiskalne račune jer oni samo blokiraju dotok pozitivne energije.

Novac složite uredno, glava na glavu, ispravite ga da ne bude izgužvan, a apoeni treba da budu složeni po redu od najmanjeg do najvećeg.
Kada sve ovo uradite, uzmite plastičnu ili još bolje pamučnu gusto tkanu kesicu i sipajte u nju kašičicu morske soli. Paketić stavite na skrovito mesto u novčaniku odakle ne može a ispadne. So menjajte na svakih 10 dana.

Najbolje bi bilo da sa ovim započnete u vreme mladog Meseca.

Magija za