Jarčevi su ambiciozni i marljivi i trude se da imaju sigurnost  kako na poslu, tako i u ljubavi. Proverite da li se slažete s Jarčevima.

S obzirom da sve grade na čvrstim temeljima, s njima ćete uvek znati na čemu ste. Iako spolja deluju hladno i nezaintiresovano i često im reči treba izvlačiti iz usta, retko će se desiti da zaborave na godišnjice, rođendane i ostale bitne datume.

I kod drugih najviše cene ove osobine, pa će im odgovarati druga dva zemljana znaka Devica i Bik. Jarčevi veoma cene organizovanost Devica, njihov humor, duge razgovore i planiranje. Ovaj par izvlači najbolje jedno iz drugog. Device odlično znaju kako da ohrabre Jačeve kada im entuzijazam opadne i obuzmu ih crne misli, a same se osećaju uz njih sigurno i zaštićeno.

Emotivni i senzualni Bikovi se s Jarčevima odlično dopunjavaju. Senzualni hedonisti, koji vole da to i pokažu iz Jarčeva izvlače najdublje emocije. Uz njih oni uče da u životu treba zastati, opustiti se i uživati u malim, svakodnevnim stvarima, da ne mora sve platiti novcem koji nije garancija za sreću.

Privlače ga i ostali kardinalni znaci, mada s Ovnom i Vagom može imati neslaganja koja se tiču pogleda na život i svet jer oboje vole da se organizuju po svojim načelima i ne robuju strogim pravilima i principima.

S Rakovima je dogovor mnogo lakši i ove veze često mogu da uspeju jer oba znaka vole sigurnost, pa dok se Jarčevi bave zarađivanjem para, Rakovi će uređivati siguran dom i porodičnu luku u koju mogu da se spokojno vrate svaki dan. Ovaj par je dobitna kombinacija za odgajanje dece jer će ona dobiti najbolje od oba roditelja.

Jarac u astrologiji, značenje

SIMBOL: Morski jarac

BOJA: Smeđa

ELEMENT: Zemlja

KVALITET: Kardinalni znak

VLADAR: Saturn

DAN: Subota

TEMPERAMENT: melanholik

POLARITET: Ženski

STRANA SVETA: jug

2 thoughts on “Jarčevi – kako se slažete sa njima”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *