Vladajuća planeta za podznak Devica – Merkur boravi u znaku Raka tokom jula. Rak vlada vašim prijateljstvima i grupnim projektima. Mogli biste biti aktivniji u politici ili u humanitarnoj ili ekološkoj grupi.
Prijatelji bi ovog meseca mogli da vam oduzmu više vremena, posebno ako imate neke prijatelje koji prolaze kroz izazovne životne situacije. Budite tu za druge, ali pazite na prekomerno davanje, što je odlika Devica. Potrudite se da imate vremena i za sebe i svoje planove.

Podznak Devica – Usavršite svoje veštine

Saturn se vraća u znak Jaraca 02.07.2020. godine, gde ostaje do decembra 2020. godine. Ovaj period je vrlo važan za vas. Saturn je planeta povezana sa samodisciplinom i majstorstvom. Možda ste stekli novu veštinu ili naučili novi zanat dok je Saturn boravio u ovom polju vašeg horoskopa od kraja 2017. godine.
Kad se Saturn vrati u znak Jarca, moglo bi doći vreme da ponovo steknete rutinu ili naviku koju ste nedavno odbacili.
Jarac vlada poljem dece i kreativnosti u vašem horoskopu, u osnovi stvarima u životu kojima ste “podarili” život. Moguće su značajne promene vezane za vaše dete ili briga o detetu početkom jula, kao i više odgovornosti vas kao roditelja ili bake i deke. Delimično je to i posledica Saturnovog prelaska u znak Jarca, a takodje i poslednjeg pomračenja Meseca u Jarcu 05.07.2020. godine. To se poklopilo sa Saturnovim povratkom u zemljani znak i oba dogadaja sugerišu završetak ključnog poglavlja u vašem životu. Razmislite gde u životu treba da obratite više pažnje, a gde treba da odustanete.

Podznak devica

Podznak Devica – Nove i stare ljubavi

Ovi planetarni dogadaji izazvaće kod vas pojačan osećaj za romantiku. Ljubav je u poslednje vreme mogla biti sanjarska ili neuhvatljiva. Možda ste nosili naočare u ružičastoj boji i niste želeli da donesete konačnu odluku vezano za ljubav.
Sada kada je Merkur krenuo direktno 12.07.2020. godine pravo je vreme za vas da se aktivirate i donesete odluku. Dogadjaji 27.07.2020. godine ili oko njega mogli bi se pokazati sjajnim za ljubav. U najboljem slučaju kombinacija Jupiter/Neptun donosi dobre vesti za partnera od kojih će te i vi imati koristi i koje su važne i za vaš život.
Mlad Mesec se takodje dešava u znaku Raka 20.07.2020. godine ali poput Mesečevog pomračenja, opet su u pitanju neki završeci, a ne novi početak.
Saturn je u opoziciji sa Suncem 20.07.2020. godine, a Saturn može da ugasi Sunčevu svetlost. Mogli biste se razdvojiti s nekom društvenom grupom ili političkim savezom ili pružati podršku prijateljima dok oni preživljavaju odredjene životne izazove.
Pitanja posla i novca mogla bi se ubrzati ovaj mesec, posebno sa planetom Mars u Ovnu i vašim zajedničkim finansijskim sektorom. Možda ćete biti ambiciozniji kada je u pitanju zaradjivanje novca ili sredjivanje finansijskih stvari. Svakako, u ovom polju vašeg horoskopa biće mnogo dogadjanja.
Pazite kome i od koga pozajmljujete novac 8.07. ili 27.07.2020. godine i pokušajte da se ne svadjate oko novca.
Konačno, Sunčev prelazak u znak Lava 22.07.2020. godine tradicionalno je kosmički poziv da napravite korak unazad, opustite se i povučete. Ovo je iz razloga da biste se pripremili za Sunčev ulazak u vaš znak Device sledećeg meseca. 22.07.2020. godine mogao bi doneti nova uzbudjenja ili ideje oko putovanja, učenja i šire slike i perspektive u vašem zivotu.

piše: astrolog Dana, kontakt +381628693907

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *