Sunce je vladar horoskopa Lav podznak i ostaje u Raku i najskrovitijem delu vašeg horoskopa, vašoj 12 kući, do 22. jula 2020. godine. Tradicionalno, ovo je vreme da mnoge stvari završite ili da se pripremite za novu fazu. Medutim,ima više toga nego što nam se na prvi pogled čini. Za početak, postoji neka skrivena komunikacija iza lica javnosti.
Merkur, planeta komunikacije, bio je retrogradan do 12. jula 2020. godine, takodje u Raku i možda se bavite nekim tajnama ili možda neko od članova porodice sad treba da poseti bolnicu radi svog zdravlja ili neke intervencije.
Rak je brižan znak, emotivan. Možda će ovo biti mesec kada shvatite da vam treba dodatna snaga ili možda ima neko oko koga sada posebno brinete.

Horoskop lav podznak

Horoskop Lav podznak – posao i zdravlje

Vaše zdravlje je trenutno pod svemirskim reflektorom iz više razloga. Prvo, u znaku Jarca i vašem zdravstvenom sektoru je bilo pomračenje Meseca 5. jula 2020. godine.
Ovo je važno pomračenje jer je poslednje u ciklusu pomračenja započetih u julu 2018. godine. Što se vas tiče, ovde je reč o vašem radu i zdravlju, vašem životnom stilu i svakodnevici. Možda ste se bavili različitim pitanjima u ovim oblastima i početak jula je bilo vreme za preispitivanje. To je zbog toga što se Saturn vraća u znak Jarca 2. jula, gde ostaje do decembra 2020. godine. Saturn je planeta vlasti i napornog rada. Mogli biste se vraćati na posao ovog meseca, ali i da dobijete informaciju da više niste potrebni.
Kada je Saturn aktivan, važno je shvatiti poruku i suočiti se sa činjenicama. Obratite pažnju da li postoji neravnoteža u vašem svakodnevnom životu. Ponekad ste prezaposleni, a drugi put ste nezaposleni.
Teme oko rada i zdravlja i dalje će biti bitne tokom meseca. Vaš vladar Sunce u lošem je odnosu sa planetama u Jarcu od 14. do 20. jula koji je ključni datum u tom pogledu jer je to datum mladog Meseca u Raku.
Mlad Mesec je tradicionalno simbol novih početaka, ali tome se suprotstavlja Saturn. Neće vam biti lako.
Za neke od vas biće ovo mesec kada ćete morati da se potrudite iz sve snage da biste završili određene poslove ili zakoračili u nove odgovorne uloge. Takodje, ako žudite za slobodom ili imate preduzetnički duh, koristite neke pametne aspekte Urana 1. i 22. jula 2020. godine da smislite novi projekat. Uran vlada tehnologijom i njena inovativna, originalna priroda može otvoriti novi put karijere ili struke.

Horoskop podznak Lav – vatreni znak slobode

Preokret za vas dolazi 22.07.2020. godine kada vaš vladar Sunce udje u vaš znak Lava. Sunce predstavlja toplinu i vitalnost i Sunčev prelazak u Lava može se poklopiti sa povećanjem samopouzdanja ili naletom energije.
Svakako, verovatno ćete se ovog meseca osećati nemirnije jer sada imate planetu akcije Mars u Ovnu u vašem polju putovanja i proučavanja. 08. i 27. jula možete osećati veliku frustraciju.
Venera ovog meseca donosi dobre prijatelje, posebno žene, koji će da vam pomognu da podignete raspoloženje. Ako sve bude u redu s poslom i svakodnevnim projektima, moglo bi doći i do finansijskog dobitka oko 27. jula.

piše: astrolog Dana, kontakt +381628693907

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *