Astrologija – O Zvezdologiji

Astrologija

Astrologija ne služi samo za zabavu. Ona nam može pomoći da upoznamo sebe, rešimo svoje nedoumice i donesemo ispravne odluke. Od nje ne očekujte da će vam rešiti sve probleme. Može vam dati smernice, kojim putem treba da idete i šta da odaberete.

Svako od nas ima svoju sudbinu na koju može uticati. Uvek možemo da se menjamo na bolje. Astrologija to ne može da uradi umesto nas. Ne možemo da sedimo kod kuće i čekamo povoljan tranzit. On nam neće doneti ništa, ako se i sami ne potrudimo za to. Neko će kroz život proći lagano, drugi će se mučiti na svakoj prepreci.

Astrolog vam može pomoći tako što će ukazati na dogadjaje koji vas očekuju, da biste mogli da se pripremite na to. Ne očekujte da će posle konsultacije sve što vas muči nestati.

Sva magija koja vam je potrebna, nalazi se u vama !

Astrologija ne mora da bude ni dosadna i suvoparna. Može vas uvesti u neverovatan svet čuda i obrta. Svako od nas može naučiti ovaj univerzalni jezik simbola i pratiti svoju sudbinu.

Zvezdologija se piše tako da je svako razume.

Moje iskustvo kaže da ljude zanima kad će i šta će se desiti. Malo ko zna šta znači kada kažem na primer: “Za to mora da sačekamo kad Mars udje u Ovna”. Kada bi svi znali da tumače nebeske simbole, astrolozi ne bi imali potrebu da to rade.

Zato se opustite i uživajte. Uvek dodje vreme kada vaša zvezda zasija.

S ljubavlju,

Zvezdologija ❤️

kontakt:  zvezdologija@gmail.com

Svi tekstovi su delo autora i zabranjeno ih je prenositi bez odobrenja autora Zvezdologija.